Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Apeldoorn ❤️ Praktijk Hella Minderaa

Hypnotherapie Apeldoorn praktijk Hella Minderaa

Hypnotherapie Apeldoorn (Gelderland) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Beekbergen, Eerbeek, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Teuge, Twello, Vaassen en Wenum-Wiesel.

Hypnotherapie Apeldoorn – de praktijk

Hypnotherapie Apeldoorn is gelegen in het centrum van Apeldoorn en heeft prima verbindingen met het openbaar vervoer. De praktijk is gelegen in een professioneel en representatief kantoorgebouw met een eigen parkeergelegenheid. De praktijk is vanaf de A-1 goed te bereiken in 5 minuten. In het gebouw zijn liften aanwezig, waardoor het ook voor mindervaliden goed toegankelijk is.

Wie is Hella Minderaa?

Hella Minderaa heeft met Hypnotherapie Apeldoorn haar eigen succesvolle praktijk. Al jaren zet zij zich in voor kwetsbare mensen met een variëteit aan klachten en problemen. Hella werkt aan de hand van directe hypnose, een effectieve maak ook snelle behandelwijze. Met haar behandelingen helpt zij o.a. mensen met verslavingen w.o. stoppen met roken, gokverslaving etc. Ook klachten als angst voor dieren, hoogtevrees, vliegangst, examenangst, etc, het verwerken van rouw, verdriet en trauma’s, zaken als loslaten en acceptatie, laag zelfbeeld en laag zelfvertrouwen, concentratie- en slaapproblemen zijn klachten die zij met regelmaat terugziet in haar praktijk. Kortom bij Hella kun je niet alleen terecht voor veelvoorkomende problemen als afvallen maar ook voor meer gecompliceerde fysieke en mentale klachten.

Hella staat voor een persoonlijke benadering, waarbij maatwerk, een goede voorlichting inzake hypnose en met name rust, begrip en luisteren centraal staan. Hella is een Internationaal Register Hypnotherapeut en heeft zich daarnaast ook verdiept in haar vak door middel van diverse gespecialiseerde masterclasses. U bent bij haar in goede en capabele handen.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Apeldoorn

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Apeldoorn is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Apeldoorn, Beekbergen, Eerbeek, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Teuge, Twello, Vaassen of Wenum-Wiesel? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Apeldoorn annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Apeldoorn tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Apeldoorn ❤️ Praktijk Hella Minderaa
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Hella Minderaa is aangesloten bij de beroepsvereniging HVNL maar wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Apeldoorn ❤️ Praktijk Hella Minderaa, Prins Willem-Alexanderlaan 705, 7311 ST, Apeldoorn, Gelderland, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×