Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Amersfoort ❤️ Praktijk Ruud Minderaa

Hypnotherapie Amersfoort Ruud Minderaa

Hypnotherapie Amersfoort (Utrecht) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Baarn, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Spakenburg en Woudenberg.

Hypnotherapie Amersfoort – de praktijk

De praktijk is rustig gelegen net buiten Amersfoort in Hoogland. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen direct voor het bedrijfsverzamelgebouw waarin Hypnotherapie Amersfoort gevestigd is. De praktijk is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als ook met het openbaar vervoer. Zo is de praktijk binnen 5 minuten met de auto bereikbaar vanaf de afslag Amersfoort-Noord (afslag 12) op de snelweg A1. Vanwege de aanwezigheid van een lift is de praktijk ook goed bereikbaar voor mensen met een lichamelijke handicap.

Wie is Ruud Minderaa?

Ruud Minderaa heeft inmiddels een behoorlijke staat van dienst. Al jaren lang oefent Ruud zijn beroep als register hypnotherapeut met veel plezier uit in zijn praktijk Hypnotherapie Amersfoort. Zijn specialiteit ligt op het gebied van pijnbestrijding en lichamelijke aandoeningen die d.m.v. hypnose en hypnotherapie aangepakt kunnen worden. Uiteraard beperkt Ruud zich niet uitsluitend tot bovengenoemde klachten en problemen. Ook voor stoppen met roken, verslavingen, angsten en bijvoorbeeld depressieve klachten kun je bij hem terecht.

Ruud heeft vele masterclasses gevolgd en is daardoor ‘een ouwe rot in het vak’. Bij Hypnotherapie Amersfoort ben je meer dan welkom en kun je, indien gewenst, gerust een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek. Samen met zijn cliënt bekijkt Ruud eerst en vooral wát de beste aanpak is om een probleem, zowel fysiek als mentaal, aan te pakken. Alleen een goed advies vooraf zorgt voor een maximaal resultaat achteraf is het motto van Ruud.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Amersfoort

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Amersfoort is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Soest, Soesterberg of Woudenberg? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Amersfoort annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Amersfoort tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Amersfoort ❤️ Praktijk Ruud Minderaa
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Ruud Minderaa is aangesloten bij de beroepsvereniging HVNL maar wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Amersfoort ❤️ Praktijk Ruud Minderaa, Van Boetzelaerlaan 24, 3828NS, Amersfoort, Utrecht, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×