Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Almere ❤️ Praktijk Jorrit de Feber (video)

Hypnotherapie Almere - Jorrit de Feber

Hypnotherapie Almere (Flevoland) is een praktijk voor hypnose en hypnotherapie in o.a. Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Lelystad, Naarden, Nijkerk en Zeewolde

Hypnotherapie Almere - Jorrit de Feber
Hypnotherapie Almere - Jorrit de Feber

Hypnotherapie Almere – de praktijk

De praktijk is gelegen in een woonwijk in Almere-Buiten en is zowel per auto (gratis parkeren) als ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanwege de ligging is de praktijk goed bereikbaar voor mindervaliden. De praktijk beschikt over een aparte ingang en wachtruimte en een kopje koffie of thee is vanzelfsprekend. Hypnotherapie Almere is aangesloten bij HypnoseCentrum Nederland.

Wie is Jorrit de Feber?

Ambitieus, resultaatgericht, empathisch, perfectionistisch en open minded zijn enkele woorden die zeker van toepassing zijn op Jorrit de Feber. Jorrit studeerde maatschappelijk werk en vond uiteindelijk zijn passie in hypnotherapie. Zijn perfectionisme vind je ook terug in Hypnotherapie Almere, een moderne en sfeervol ingerichte praktijk in Almere Buiten. Jorrit is tevens werkzaam als docent en verzorgt o.a. de masterclass Hypno-EMDR en de workshop zelfhypnose.

Vanwege zijn opleidingen kan Jorrit elk probleem of klacht in een juist perspectief plaatsen en zijn behandeling hier op afstemmen. Zo combineert Jorrit, indien gewenst, hypnotherapie met EMDR en andere aanverwante technieken. Bij Hypnotherapie Almere kun je niet alleen terecht voor uiteenlopende problemen en klachten van fysiek of psychische aard, ook voor relatieproblemen en bijvoorbeeld de virtuele maagband is Jorrit dé aangewezen hypnotherapeut.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Almere

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Almere is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Almere, Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Lelystad, Naarden, Nijkerk of Zeewolde? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Almere annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Almere tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Almere ❤️ Praktijk Jorrit de Feber (video)

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Hypnotherapie Almere ❤️ Praktijk Jorrit de Feber (video), Jerseystraat 42, 1339TR, Almere, Flevoland, Nederland - Telefoon: 0800-0177
[crp]

 

Installeer als webapp

Ja, graag!
×