Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Almelo ❤️ Praktijk Marloes Kamp

Hypnotherapie Almelo praktijk Marloes Kamp

Hypnotherapie Almelo (Overijssel) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Albergen, Borne, Enter, Geesteren, Nijverdal, Rijssen, Tubbergen, Vriezenveen en Zenderen.

Hypnotherapie Almelo – de praktijk

De werkomgeving van Marloes straalt rust en luxe uit en is sfeervol ingericht. Cliënten zullen zich hier beslist op hun gemak voelen. Hypnotherapie Almelo is gemakkelijk bereikbaar. Auto’s kunnen gratis parkeren in de directe omgeving van de praktijk voor hypnotherapie. Ook met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar. De praktijk is toegankelijk voor mindervaliden.

Wie is Marloes Kamp?

Tijdens de studie Life Science Therapeut raakte Marloes door haar eigen ervaringen, erg geïnteresseerd in het brein van de mens. Dit is één van de redenen dat zij nu trainingen Mindfulness geeft. Sinds 2016 is Marloes Life Science Therapeut en daarnaast is zij ook nog eens gediplomeerd voedingsdeskundige (2012) en kindercoach (2013) in o.a. de methodieken ‘oplossingsgericht werken met kinderen’ en ‘Ik leer leren’. Na deze opleidingen is Marloes zich verder gaan verdiepen in de kracht Hypnose en heeft deze opleidingen met succes afgerond. Inmiddels is Marloes werkzaam als register hypnotherapeut bij Hypnotherapie Almelo.

Als natuurgeneeskundige en hypnotherapeut kan Marloes helpen bij verschillende klachten, problemen en aandoeningen. Graag wil zij samen met jou de kracht in jou terugvinden. Hypnose kun je voor veel verschillende processen inzetten, o.a. stoppen met roken, afvallen, plaatsen van een virtuele maagband maar ook als je b.v. last hebt van stress, piekeren, te weinig zelfvertrouwen. Haar motto: ‘Verander de toekomst ingrijpend door jezelf te worden’.

Afspraak maken Hypnotherapie Almelo

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Almelo is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Almelo, Albergen, Borne, Enter, Geesteren, Nijverdal, Rijssen, Tubbergen, Vriezenveen of Zenderen? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Almelo annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Almelo tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Almelo ❤️ Praktijk Marloes Kamp
Komt in aanmerking voor vergoeding zorgverzekeraars De praktijk van Marloes Kamp wordt meestal wel vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket. Informeer bij uw zorgverzekeraar alvorens u een afspraak maakt!
Hypnotherapie Almelo ❤️ Praktijk Marloes Kamp, Lorentzlaan 7-A, 7603 MV, Almelo, Overijssel, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×