Hypnotherapie Assen

Harry Heeg
 • 4.3/5
 • 530 vertoning(en)

Hypnotherapie Assen

Harry Heeg
 • 4.3/5
 • 530 vertoning(en)

Over Harry Heeg

Als Internationaal Register Hypnotherapeut en Certified Hypnotherapist is Harry Heeg een bevlogen hypnotherapeut die de mens (en niet het probleem) centraal stelt.

Hypnotherapie Assen Drenthe


Harry is werkzaam bij Hypnotherapie Assen. Gezonde, succesvolle en gelukkige mensen functioneren in ieder opzicht beter en genieten meer van het leven. Helaas is dat nog niet voor een ieder weggelegd en is men opzoek naar een manier om hun probleem op te lossen zodat een gelukkig leven ook voor hun mogelijk is.

In zijn praktijk Hypnotherapie Assen heeft Harry al vele mensen kunnen helpen.

Door zijn ervaring en kennis is hij in staat om op een heldere manier elk probleem aan te pakken en op te lossen.

Zijn inlevend vermogen en “no nonsens” mentaliteit zijn een grote kracht van Harry waardoor men zich al snel op hun gemak voelt en een vertrouwensband wordt gecreëerd.

Hypnotherapie Assen heeft tot doel om haar cliënten op een eerlijke, vertrouwde manier te helpen en ze weer in hun kracht te zetten, zodat men zelf weer de regie over hun leven kan nemen en zich niet meer laten leven door hun probleem.

Of het nu gaat om angsten, fobieën, stoppen met roken, afvallen, depressies, lichamelijke klachten, of je gewoon beter,sterker of zelfverzekerder te voelen, met veelal één hypnose sessie is dit de ideale manier om uw doel te bereiken.

Hypnotherapie Assen vestiging


HypnoseCentrum Assen Hypnotherapie Assen
Buitenbree 17
9403 JK, Assen, Drenthe
Nederland 040-7110382
Prijsindicatie: € 100,00 - € 125,00


Waardering Hypnotherapie Assen 3
82 / 100
HypnoTherapie Assen - wat Harry Heeg voor je kan betekenen

Hypnotherapie Assen - Harry Heeg maakt d.m.v. hypnose en hypnotherapie een einde aan veel voorkomende klachten en problemen. In deze video vertelt Harry kort over zijn passie voor hypnotherapie en be...

Maak direct online een afspraak met Hypnotherapie Assen


Kies bij "afspraaktype" of u een afspraak wilt inplannen bij Hypnotherapie Assen of gebruik wilt maken van de mogelijkheid om deel te nemen aan het gratis spreekuur (niet altijd beschikbaar). Klik op de gewenste datum en tijd om uw reservering te voltooien. Annuleren mogelijk tot 24 uur voor dat de afspraak plaatsvindt.

Bekijk ook eens onze brochure

Specialisaties

 • Bedrijfshypnose
 • Directe hypnose
 • Hypnotische maagband
 • Kinderhypnose
 • Pijnreductie
 • Regressietherapie
 • Therapeutische hypnose
 • Zelfhypnose

Certificaten

 • SPECIALIST - VIRTUELE MAAGBAND  (01 november 2016)

 • SPECIALIST - STOPPEN MET ROKEN  (01 oktober 2016)

 • JEFFREY STEPHENS CERTIFIED HYPNOTIST (C.H  (01 september 2016)

  Demonstrated the skills, understanding of, and proficiency in the Art & Science of Hypnosis sufficiently to be acknowledged as a CERTIFIED HYPNOTIST (C.H).

 • INTERNATIONAAL REGISTER HYPNOTHERAPEUT   (01 mei 2016)

  Voldoet aan de eisen zoals opgesteld door de beroepsvereniging voor directe hypnose.

Ons team

Fotogallerij

3  beoordeling(en)

Gemiddelde beoordeling

4.3
1 Sterren 0%
2 Sterren 0%
3 Sterren 0%
4 Sterren 80%
5 Sterren 100%
 • Beoordelaar

  2 jaar ago

  Door een lange periode van geluidsoverlast van de buren ben ik erg gevoelig geworden voor geluid. In mijn nieuwe huis had ik veel stress van de centrifuge van mijn buren. Harry van Hypnotherapie Assen nam uitgebreid de tijd om het precieze probleem te definiëren zodat hij het optimale resultaat zou bereiken met de hypnose. De avond na de hypnose ging de wasmachine toevallig aan. Even vond ik het spannend. Maar ik besloot dat ik rustig en ontspannen was en dat ik lekker ging slapen. En, in tegenstelling tot eerst, voelde ik dat ook echt zo. Dus ik heb heerlijk geslapen, ondanks dat de wasmachine aan stond. Uitstekend resultaat voor zo’n kleine tijdsinvestering.

 • Beoordelaar

  2 jaar ago

  Na een lange periode van somberheid, weinig zelfvertrouwen en negatieve gevoelens en gedachtes ben ik naar Hypnotherapie Assen gegaan. Voor de intake werd uitgebreid de tijd genomen en Harry nam de moeite om eventuele onduidelijkheden nog eens rustig uit te leggen. De hypnose zelf ging vlot en helder. Ik voelde me heerlijk ontspannen tijdens de hypnose en vond het ook erg jammer toen ik er weer uit werd gehaald (het had van mij nog wel wat langer mogen duren). Daarna voelde ik me goed, rustig en vrolijk. Ook kijk ik met meer vertrouwen naar ‘morgen’ en ben positiever over mijzelf.

 • Beoordelaar

  Regina Smeenk

  2 jaar ago

  in het begin werd alles goed uitgelegd door Harry van Hypnotherapie Assen. Dit gaf me meteen een goed gevoel. direct na de hypnose voelde ik mij al vrolijker en de dagen erna werd het beter en beter. Na een hele heftige periode van huilbuien en negatieve gedachtes sta ik eindelijk weer met een lach op mijn gezicht op. ik ben Harry enorm dankbaar en kan hem aan iedereen aanraden. Harry nogmaals bedankt!

Consult Q&A

Get answers to your queries now

Ask Question

Questions

No query answered yet.