Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnose en Hypnotherapie praktijken in Friesland

Kaart van Nederland met de provincie FrieslandVoor wie op zoek is naar een praktijk voor hypnose of hypnotherapie in de provincie Friesland, kan terecht bij een van de praktijken hieronder. Het is daarbij niet alleen mogelijk informatie in te winnen, u kunt er ook meteen een afspraak maken met een hypnotherapeut.

Voor elke hypnotherapie praktijk geldt dat uitvoerige informatie beschikbaar is. Dit betreft zowel de praktijkinformatie als ook persoonlijke informatie over de hypnotherapeut. Indien van toepassing leest u ook de recensies van andere cliënten of kunt u zelf een beoordeling plaatsen.

Mocht u liever telefonisch advies inwinnen, dan kunt u hiervoor Hypnose Nederland telefonisch benaderen. Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur). Tijdens Nationale feestdagen en vakanties zijn wij gesloten.

Over de provincie Friesland

Vlag van de provincie FrieslandFriesland is een provincie in het noorden van Nederland en grenst aan de provincies Groningen (noordoosten), Drenthe (oosten), Overijssel (zuidoosten) en Flevoland (zuiden). Verder is Friesland via de afsluitdijk verbonden met de provincie Noord-Holland. De hoofdstad van Friesland is Leeuwarden.

Plaatsen in Friesland

Vanwege de ligging van de diverse praktijken kan het voorkomen dat de dichtstbijzijnde praktijk niet in Friesland maar in een aangrenzende provincie is gelegen. Klik hieronder op een plaats om een hypnotherapie praktijk te vinden in de directe omgeving.

Installeer als webapp

Ja, graag!
×