Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Stoptober: Stop roken met hypnose & hypnotherapie

Stoptober stoppen met roken aanbieding
Ga direct door naar de aanbieding

Het is weer bijna zover, de maand oktober is dé maand om te stoppen met roken. Stoptober is een succesformule gebleken met als doel om 28 dagen niet te roken. Meedoen is een van de belangrijkste beslissingen om gezonder te leven. En, deze beslissing kun je nu voor je zelf maken! Bang dat je dit niet kunt volhouden? Dan hebben we goed nieuws: met de hulp van hypnose en hypnotherapie gaat het als vanzelf!

Het geheim van Stoptober schuilt in de positieve aanpak en ondersteuning. Ook het feit dat vele rokers meedoen stimuleert anderen om aan te haken. In de afgelopen jaren heeft dit initiatief zich bewezen doordat meer dan 300.000 rokers nu niet-rokers zijn. De genoemde 28 dagen zijn het begin van een rookvrij leven, een gezonder leven met een hogere levensverwachting. Bovendien spaar je veel geld uit, geld dat je voortaan kunt uitgeven aan leuke dingen zoals bijvoorbeeld vakanties of welzijnsactiviteiten.

Met hypnose en hypnotherapie, net dat beetje extra…

Als hypnotherapeuten horen we het elke dag van de week: ik vind het moeilijk om te stoppen met roken. We gaan hier dan ook zeker niet zeggen dat het gemakkelijk is. Wat we wel kunnen zeggen, is dat met behulp van hypnose en hypnotherapie de Stoptober maand veel gemakkelijker zal gaan. Natuurlijk moet je het ook echt willen m.a.w. je motivatie moet goed zijn. Ben jij gemotiveerd en wil je deze keer alles op alles zetten en de knoop doorhakken, dan helpen onze hypnotherapeuten je hierbij met veel plezier.

Stoptober 2020

Laat Stoptober 2020 de maand zijn waarin jouw rookvrije toekomst begint. Geen nicotinepleisters of andere nicotinevervangende middelen om het verslavingsgedrag in stand te houden. Kies voor een beproefde methode die reeds vele voormalige rokers met succes hebben toegepast. Niet overtuigd, lees dan eens de ontelbare reviews over het stoppen met roken door een behandeling met hypnotherapie. Natuurlijk zijn er ook nog andere methoden. Mochten deze je in deze stoptober maand je niet helpen, dan zien we je graag in 2021.

Om je maximaal te ondersteunen is er de Stoptober-app. De app is vanaf 28 september te downloaden voor je smartphone.

Maak nu meteen een afspraak

Een afspraak maken kan natuurlijk niet alleen in Stoptober. Het hele jaar staan ervaren hypnotherapeuten klaar om je te helpen om te stoppen met roken. Wist je overigens dat hypnose en hypnotherapie niet alleen helpen om niet-roker te worden maar ook zeer geschikt is voor andere verslavingen? Op deze website vind je een flinke lijst van mogelijke aandoeningen, klachten en problemen waarvoor hypnotherapie mogelijk een oplossing kan bieden. Wil je een reguliere afspraak maken, dan kan dit op de pagina afspraak maken.

Om gebruik te maken van de Stoptober aanbieding en een online afspraak te maken, lees verder…

Aanbieding – maak een afspraak voor een online sessie

Onderstaand kun je een afspraak maken voor een online hypnotherapie sessie. Een online sessie is gelijk aan een sessie op de praktijk locatie echter nu vindt de behandeling plaats in een online omgeving, in dit geval via Zoom. Speciaal voor rokers hebben we tijdens de Stoptober maand een aanbieding. Je betaald slechts € 95,- voor een complete behandeling. Het tot stand brengen van de verbinding is heel eenvoudig en wijst zich vanzelf. In de afspraakbevestiging staat duidelijk aangegeven hoe het werkt. Bovendien ontvang je na de behandeling de stoppen met roken thuissessie t.w.v. € 34,95 geheel gratis als download!

Laden...

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren van de stoptober aanbieding kan kosteloos tot 24 uur voordat de afspraak plaatsvindt. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang van de behandeling kunnen eenmalig kosteloos omgeboekt worden naar een andere datum/tijdstip. In de reserveringsbevestiging, die direct na het maken van de afspraak wordt toegezonden per e-mail, staat een link om eenvoudig en snel je boeking te annuleren. Wij doen hier niet moeilijk om en vragen je nooit naar de reden van annulering.

Aanbieding geldig van 1 oktober t/m 31 oktober 2020 bij geselecteerde deelnemers

Delen
Toon meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Installeer als webapp

Ja, graag!
×