Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Afspraak maken voor hypnotherapie? Als het jou uitkomt!

Gemakkelijk en snel reserveren

Laden...

Afspraak maken voor hypnotherapie, maar dan net even anders…

Ken je dat? Je wilt een afspraak maken voor hypnotherapie maar de praktijk is niet beschikbaar of zelfs gesloten op de datum en het tijdstip dat het voor jou het beste uitkomt. Wij doen dat net even anders! Geef in ons reserveringssysteem in wanneer jij kunt en wij zoeken naar een beschikbare hypnotherapeut in jouw regio. Zo boek je snel en overzichtelijk een afspraak voor hypnose- of hypnotherapie.

Alvorens een afspraak te maken…

Elke praktijk en hypnotherapeut zoals vermeld in het reserveringsprogramma heeft tevens een eigen pagina op deze website. Selecteer in het menu een provincie en vervolgens een praktijk in jouw eigen omgeving of ga naar de pagina met een overzicht van alle praktijken en geef je woonplaats in.

De stappen voor het maken van een hypnotherapie afspraak

Stap 1: In stap 1 selecteer je jouw provincie, een categorie, een dienst en een medewerker/praktijklocatie. Tevens kun je hier opgeven vanaf welke datum en dagen van de week je beschikbaar bent en wat je voorkeurstijden zijn. Liever een telefonische afspraak maken? Neem contact op met een reserveringsmedewerker op ons gratis servicenummer 0800-0177.
Stap 2: Op basis van de door jou ingevulde gegevens in de vorige stap, worden nu alle beschikbare tijden weergegeven. Maak hieruit een keuze.
Stap 3: Vul jouw gegevens in en plaats eventueel een opmerking of notitie voor de hypnotherapeut. Let op dat je hierin geen privacygevoelige informatie plaatst.
Stap 4: De betaling vindt altijd plaats op locatie. In de meeste gevallen kun je zowel contant als met PIN betalen. Je ontvangt na afloop een factuur of deze wordt per e-mail toegezonden.
Stap 5: Jouw hypnotherapie afspraak is gemaakt. Je ontvangt een afspraakbevestiging op het opgegeven e-mail adres maar daarin alle belangrijke informatie zoals het adres van de praktijk, de datum en het tijdstip van de afspraak. Tevens ontvang je een sms-bericht dat je reservering voor de afspraak geslaagd is.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voordat de afspraak plaatsvindt. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang van de behandeling kunnen eenmalig kosteloos omgeboekt worden naar een andere datum/tijdstip. In de reserveringsbevestiging, die direct na het maken van de afspraak wordt toegezonden per e-mail, staat een link om eenvoudig en snel je boeking te annuleren. Wij doen hier niet moeilijk om en vragen je nooit naar de reden van annulering.

Jouw privacy bij een afspraak maken

Wij respecteren jouw privacy. Om deze reden vragen wij je, tijdens het maken van een afspraak, slechts om enkele gegevens zoals je naam, je e-mail adres en het telefoonnummer. Conform onze privacyvoorwaarden vragen wij niet naar bijzondere gegevens w.o. medische gegevens of de reden van je bezoek. Echter om de behandeling goed te kunnen uitvoeren, hebben sommige praktijken aanvullende gegevens nodig. Het is daardoor mogelijk dat een hypnotherapeut contact met je opneemt.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Hypnose.nl controleert of de aangesloten praktijken lid zijn van een beroepsvereniging. Dit houdt echter niet automatisch in dat alle hypnotherapeuten ook vergoed worden vanuit een aanvullend zorgpakket. Indien dit voor jou belangrijk is, kun je na het maken van een afspraak contact opnemen met de desbetreffende praktijk. De praktijkgegevens vind je in de reserveringsbevestiging. Kijk ook eens op de Zorgwijzer voor vergoedingen door jouw zorgverzekeraar.

Disclaimer

Hypnose.nl geeft een onafhankelijk advies over het maken van een afspraak voor hypnotherapie. De informatie zoals weergegeven op deze pagina en in het reserveringssysteem is afkomstig van de aangesloten hypnotherapeuten. Voor vragen kun je ons gratis servicenummer 0800-0177 bellen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Delen
Toon meer

Installeer als webapp

Ja, graag!
×