Ervaringen met hypnotherapie en hypnose, lees recensies

  1. Homepage
  2. Ervaringen met hypnotherapie en hypnose, lees recensies

Ervaringen met hypnotherapie door cliënten

Ervaringen met hypnotherapie zoals gegeven door cliënten. Alle hypnotherapie recensies worden ongewijzigd weergegeven. Correcties vinden uitsluitend plaats indien ze niet voldoen aan onze richtlijnen. Voor de meest recente ervaringen, neem een kijkje op de pagina van de praktijk van uw keuze.

Heeft u zelf een ervaring met hypnose of hypnotherapie? Uw mening telt! Schrijf uw bericht aan de onderzijde van deze pagina.

Ervaringen met hypnotherapie & hypnose


93.384615384615

Uw beoordeling

9/10

    19 Reacties

    • J Damen

      Reageer
      Gepost op jun 18, 2017 om 10:39 am

      Ik Ben bij Eshter Blauw geweest in Gouda. Het was een hele fijne ervaring en ze heeft me een heel eind geholpen!
      Hypnose klinkt eng maar is eigenlijk helemaal niet eng!
      Ik ben geweest voor obsessieve gedachtes en ze zijn al heel wat minder! Bedankt!

    • Jan van Heijningen

      Reageer
      Gepost op jun 18, 2017 om 21:43 pm

      Uw beoordeling

      9.20

      Beste Gerrie,

      Naar aanleiding van de enthousiaste ervaring van mijn vrouw heb ik ook maar een afspraak gemaakt om een sessie aan te gaan om te stoppen met roken. Ik ben nu een aantal dagen verder en het heeft geholpen. Ik rook niet meer dankzij jou.
      Heel erg bedankt Gerrie.
      Groetjes Jan.

    • s.gerrits

      Reageer
      Gepost op jun 29, 2017 om 11:38 am

      Uw beoordeling

      9.60

      Ik ben bij Gerrie in Hoorn geweest. Ik had mezelf geen mooier geschenk kunnen geven. Ik sta sinds de behandeling veel positiever in het leven. Al was ik wel al positief ingesteld. Maar ik laat me niet meer zo snel meeslepen in de negatieve emoties van anderen, het lukt me dan beter om er iets positiefs tegenover te zetten. Ook voel ik me sterker. Ik kan veel duidelijker aangeven als ik het ergens niet mee eens ben. Voorheen was ik geneigd om te denken “laat maar zitten”. Al met al voel ik me als mens veel krachtiger. Als ik me dan toch niet lekker voel pas ik zelfhypnose toe.

      Ontzettend bedankt Gerrie!
      Met vriendelijke groet, Sandra

    • Mireille

      Reageer
      Gepost op aug 14, 2017 om 15:20 pm

      Uw beoordeling

      9.80

      Gerrie neemt de tijd voor je en stel je op je gemak. Zeer prettige ervaring!

    • Jacqueline

      Reageer
      Gepost op aug 28, 2017 om 17:15 pm

      Enige tijd geleden bij Gerrie in Hoorn geweest. Onder hypnose gaan lukte moeilijk, uiteindelijk alleen de laatste 10 minuten enigszins het gevoel dat ik onder hypnose was. De sessie was kort, slechts 45 minuten. Ik heb geen enkel resultaat gemerkt vd hypnose therapie. Jammer, want het is een heel bedrag, 125 euro voor behandeling van 45 minuten.

    • margreet

      Reageer
      Gepost op sep 04, 2017 om 19:36 pm

      In een moeilijke periode in mijn leven kwam ik in contact met Gerry. Na een fijn gesprek en de hypnose volgde een paar dagen van neerslachtigheid. Wat gebeurde er in mijn lijf en hoofd!? Gerry stelde mij via de mail gerust; de hypnose deed zijn werk. Ik kreeg keelpijn en een uitslag op mijn buik en rug. Tekenen dat er een opruiming in mijn lijf plaats vond. Na 3 weken sloeg de neerslachtigheid weer toe. Na 2 dagen van verdriet voelde ik een kracht in me opkomen en had ik het zelfvertrouwen om voor mezelf te kiezen. Ik wist het Noordpunt op mijn kompas weer te vinden. Mijn slagvaardigheid is terug en heb weer overzicht over de situatie. Ik weet dat de wond zich zal sluiten en dat ik ondanks het achterblijvende litteken kan zeggen dat ik een gelukkig mens ben. Lieve Gerry wat ben ik dankbaar dat jij me weer back on my feet hebt gebracht.

    • Lilian

      Reageer
      Gepost op sep 05, 2017 om 19:38 pm

      Uw beoordeling

      8.00

      Ik probeer eigenlijk al mijn hele leven af te vallen en terug te komen naar een voor mij gezond gewicht. Lukte steeds niet en ik moet op aanraden van de dietist meet gaan bewegen. Hiervoor kwam ik bij Sarina de Klerk terecht. Zij heeft mij een hypnoslim MP3 gestuurd. Ik luister elke dag nu al bijna 2 maanden en was na 4 weken zowaar 4 kilo afgevallen ipv aangekomen in mijn vakantie. Dus ik ben een gelukkig mens. Ik ga zeker door. Dak je wel Sarina de Klerk

    • Lilian

      Reageer
      Gepost op sep 05, 2017 om 19:40 pm

      Uw beoordeling

      8.00

      Ik probeer eigenlijk al mijn hele leven af te vallen en terug te komen naar een voor mij gezond gewicht. Lukte steeds niet en ik moet op aanraden van de dietist meer gaan bewegen. Hiervoor kwam ik bij Sarina de Klerk terecht. Zij heeft mij een hypnoslim MP3 gestuurd. Ik luister elke dag nu al bijna 2 maanden en was na 4 weken zowaar 4 kilo afgevallen ipv aangekomen in mijn vakantie. Ik ben nu elke dag een half uur of meer gaan bewegen of ik nu zin heb of niet. Dus ik ben een gelukkig mens. Ik ga zeker door. Dank je wel Sarina de Klerk

    • j92onna

      Reageer
      Gepost op sep 07, 2017 om 17:13 pm

      Uw beoordeling

      10.00

      Na 2 zeer succesvolle hypnoses ben ik vandaag voor de 3e keer bij Gerrie in Hoorn geweest. Ontzettend tevreden en mooie resultaten! Heel erg bedankt!!

    • Frea

      Reageer
      Gepost op sep 21, 2017 om 12:41 pm

      Uw beoordeling

      10.00

      Ik ben bij Sarina de Klerk geweest. Ik heb hele fijne ervaring met haar. Ik maakte op zaterdagmiddag een afspraak voor een intake-gesprek, Sarina nam dezelfde avond nog contact met mij op om sessietijd vrij te houden na de intake vanwege de afstand die ik moest afleggen. Het was fijn dat zij meedacht.
      Ik had inderdaad een hele fijne sessie vanwege faalangst.Sarina stelde mij op mijn gemak en legde duidelijk uit wat er ging gebeuren en hoe het werkte. Ik had de volgende dag weer een toetsing en ik moet zeggen het heeft echt mij geholpen. Ik heb mij heel de dag ontspannen gevoeld en vond het jammer de de toetsing op het laatste moment niet door ging. Voorheen was ik blij. Ook heb ik afspraken gemaakt om handelingen te laten toetsen en kan niet wachten dat ik het kan laten zien. Het gevoel van uit willen stellen is weg. Nu voelt het van YES ik GA het DOEN!! Ik voel me ondanks dat ik weet dat ik dinsdag dingen moet laten zien , mij heel ontspannen. Ik vind het weer leuk om de doen.
      Het heeft direct resultaat en dat al na 1 keer.
      Dank je voor de hulp Sarina.Het is SUPER!!!!!

    • Luna

      Reageer
      Gepost op okt 04, 2017 om 14:05 pm

      Uw beoordeling

      10.00

      Ik heb al zo vaak geprobeerd te stoppen met roken. Toen las ik over hypnose en vond een praktijk in de buurt,nl. Lucille van Woerkom van HypnoseCentrum Nederlan in Nijmegen. Ik heb een afspraak gemaakt en echt, ik rook sinds 3 maanden niet meer! Zeer tevreden dus en geweldig geholpen door Lucille! Heel erg bedankt!

    • klant101

      Reageer
      Gepost op okt 29, 2017 om 08:37 am

      Mijn ervaringen zijn bij Arlette de Vos in Breda. Al vanaf het eerste moment weet ze je gerust te stellen en in het voorgesprek tot de kern van je hulpvraag te komen.

      Waar ik al eerdere ervaringen met hypnose had, zijn die nooit zo diep geweest als bij Arlette. Dit was erg prettig waardoor er ook oprechte transformatie kon ontstaan.

      De klacht waarmee ik kwam heeft nog aandacht nodig, maar heeft al lang niet de lading meer als voordat ik begon.

      Stap voor stap en daar begeleid Arlette je uitermate goed bij.

    • w. van der Meijs

      Reageer
      Gepost op okt 29, 2017 om 20:27 pm

      Uw beoordeling

      9.50

      mijn laatste ervaring met hypnose was bij Bert van Ruitenbeek in Den Bosch. ik kwam om wat aan mijn eet probleem te doen . maar daar Bert een zeer grondige intake doet , werd duidelijk dat er eerst wat andere problemen opgelost moesten worden . Dat ging niet in 1 keer , dat zou een beetje veel zijn om te verwerken , dus 2 keer naar Den Bosch gereden . ik was al eerder onder hypnose geweest , bij een collega, mar dit was een heel andere ervaring . moet zeggen dat er heel wat oud zeer is opgelost . voel me veel helderder in mijn hoofd . nog een derde keer terug geweest voor het eet probleem . maar dat is een taaie om zich zo maar gewonnen te geven . dus daar moeten we nog wat meer aan werken .
      verder is het niet moeilijk om bij Bert alles wat je dwars zit te bespreken , hij neemt echt alle tijd voor je . was een prettige ervaring deze hypnose .

    • astrid

      Reageer
      Gepost op nov 01, 2017 om 20:25 pm

      Ik heb vanaf het jaar 2000 veel heftige dingen meegemaakt. Ik worstelde mezelf er altijd doorheen dacht ik. Soms ging ik naar een psycholoog. In de loop der jaren heb ik er een verschillende bezocht. Maar telkens kwamen dezelfde klachten weer terug. Waar ik het meest last van had was piekeren, 24 uur per dag. Na de zomervakantie dit jaar liep het niet lekker op mijn werk. Dat zorgde ervoor dat ik nog meer ging piekeren. Ik was erg nerveus en mijn hoofd zat vol, vol en vol. Ook sliep ik al maanden erg gespannen. Via een collega kreeg ik de tip over hypnose. Ik heb me erin verdiept en heb toen een afspraak gemaakt met Lucille van Woerkom. Zij kwam op mij meteen heel rustig en vertrouwd over. Na een fijn gesprek vooraf is ze met mij aan de slag gegaan. Na de sessie merkte ik eigenlijk niets en de dagen ernaar waren een beetje vreemd. Het leek of ik aan het zoeken was of er iets veranderd was. Nou uiteindelijk wel degelijk. De eerste nacht heb ik heerlijk geslapen, niet meer zo verkrampt. Ik voelde dat mijn hoofd leeg was en dat niet meer alles binnenkomt en opgeslagen wordt. Ik kan nu beter filteren wat wel en niet belangrijk is. Een heerlijk gevoel alsof er een hele zware last van me afgevallen was. Dus al met al voel ik me echt beter. Ik ga nu zeker voor andere klachten naar Lucille. Heerlijk toch dat terwijl je er zelf niets voor hoeft te doen je je zoveel beter tot goed voelt. Ik kan het echt iedereen aanraden! Bedankt Lucille! Astrid

    • Ludwien

      Reageer
      Gepost op nov 15, 2017 om 11:47 am

      Uw beoordeling

      9.30

      Ben er heen gegaan om te stoppen met roken.
      Via kennis ervan gehoord.
      Het was een hele aparte fijne ervaring.
      Met Gerry eerst een gesprek gehad , ik keer al gauw een rustig gevoel bij haar.
      Na de sessie was ik erg gelaxed en ging met een goed gevoel naar huis.
      Nu als ik het moeilijk heb denk terug aan wat Gerry mij gegeven heeft.
      Mvg Ludwien

    • Marjan

      Reageer
      Gepost op nov 15, 2017 om 22:30 pm

      In december heb ik besloten om voor een virtuele maagband te gaan. De meerdere sessies verliepen erg prettig. Dit komt doordat Lucille een hele rustige, belangstellende en vriendelijke vrouw is. Ze heeft een luisterend oor en stelt je op je gemak.

      Naast de sessies maak je gezondere, betere en bewustere keuzes. Ik voel me goed en zit veel beter in mijn vel! Ik krijg complimenten en mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Tot op heden heb ik van mijn virtuele maagband geen enkele dag spijt. Ik ben nu ruim 17 kilo kwijt en ik wil graag nog minstens 6 (of 8) kilo afvallen. Door de adviezen en tips van Lucille ga ik door naar een gezond gewicht!

      Bedankt voor alle hulp Lucille!

      Groetjes, Marjan

    • Geert van den Broeck

      Reageer
      Gepost op nov 15, 2017 om 22:35 pm

      Uw beoordeling

      10.00

      Levensgenieter, roker en hypnose. Geen groter genoegen om ‘bijzondere momentjes’ te creëren. Elke dag opnieuw. En dan niet één, maar zo veel mogelijk. Mijn bijzondere momentjes waren er zeker 10 per dag. Tien momenten waar een sigaar bij paste. Het heerlijke ritueel van ruiken, aansteken en die eerste volle teug. Daarna smaakt de sigaar overigens helemaal niet meer. Maar allez, weg gooien is dan weer zonde L Maar 10 sigaren per dag was gewoon te veel. Ik had geen last van kortademigheid, geen gezondheidszaken, maar vooral die geur! Kleding en huis, kantoor en auto waren ronduit smerig van geur. Daarbij, het kost ook nog eens serieus geld. Naarmate ik meer rookte (meer geld uitgaf) kocht ik steeds mindere kwaliteit. Minderen met sigaren lukt me niet, er was altijd wel een smoes. Dan maar hypnose proberen, een sessie met Lucille van Woerkom in Nijmegen. Een behoorlijk overtuigende professional: “geen garanties, wel hele goede ervaringen.” Want uiteindelijk moet ik er zélf aan werken en zij kan ondersteunen. Toch liep het anders. Er zijn (jammer genoeg) gewoon géén sigaarmomentjes meer, maar het verlangen is veranderd, het is nu niet meer dan een leuke herinnering. Eerst werd mijn tijd beheerst door het roken, er was een heftig ‘moeten’. Nu is het alleen die herinnering, dat verlangen is er niet meer. Het is nu zes weken geleden, ik heb 420 sigaren niet gerookt. En jawel de eerste twee weken waren soms lastig, maar eerlijk gezegd, ik kan me niet meer voorstellen dat ik de sigaar ooit ter hand ga nemen, écht niet! Een heerlijk gevoel. Een gevoel dat uit mezelf komt. Waar hypnose (naar mijn idee) voor 60% bij heeft geholpen en mijn bijdrage dus minder was. Het ging gemakkelijker dan gedacht. Millingen aan de Rijn. 31 augustus 2017

    • Felicia

      Reageer
      Gepost op nov 15, 2017 om 22:39 pm

      Uw beoordeling

      10.00

      Hoi Lucille

      Sorry dat ik zo laat een berichtje stuur. Ik hebt het de afgelopen weken erg druk gehad met school en afgelopen weekend was ik op ledenweekend en ik wilde wel een fantsoenlijk bericht sturen.
      Het gaat erg goed met mij nu. Mijn wondjes waren zelfs al voor het ledenweekend genezen. Je ziet alleen nog littekens maar ik ga al wel door het leven zonder foundation. Als ik de deur uit ga doe ik meestal alleen een beetje mascara op en verder niets. Ik moet zeggen toen ik jouw praktijk verliet die dag was het eerst heel vaag en raar. Later kwam een opgelucht gevoel in de plaats en eerst kon ik het niet plaatsen maar ik denk dat het een soort rust is, dat ik zeg maar geen zorgen meer heb enzo.
      Ik hoef me er niet meer druk om te maken. Ik krab alleen nog als ik jeuk heb zoals de meeste mensen doen. Af en toe heb ik (vooral in t begin was dat zo) nog wel de neiging om aan velletjes te zitten, maar dan zeg ik nee, ik doe het wel met een schaartje afknippen en ik heb het onder controle. Puistjes knijp ik uit met zo’n special pennetje. Ik denk dus dat het wel het effect heeft gehad dat ik had gehoopt. Ik ben nu 2 weken verder en ik heb nog steeds een zachte gave huid en ik ben er heel erg blij mee. Wat betreft de herinneringen die ik nu weer heb maakte dat wel echt wat in mij los in het begin, maar deze heb ik nu een plaats kunnen geven.
      Over het algemeen voel ik me rustiger, zelfverzekerder, mooier en gewoon echt beter. Ik zie nu pas wat dat krabben al die jaren met me heeft gedaan.
      Kun je het een beetje volgen? Sorry voor het lange verhaal, maar ik ben je echt zo dankbaar!

      Groetjes, Felicia

    • Maaike van der Kroon

      Reageer
      Gepost op nov 15, 2017 om 22:42 pm

      Uw beoordeling

      8.00

      Het is een fijne methode waarbij je zelf niets hoeft te doen, maar waarbij je langzaam merkt dat er toch iets verandert. Lucille is een warm persoon en ik vind haar erg betrokken. Ze probeert met je eigen woorden het probleem te analyseren en dat is erg prettig.

    Commentaar toevoegen