Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Diensten en online boekingssysteem op Hypnose Nederland

Je wilt bedrijfsmatig adverteren op het topdomein hypnose.nl of gebruik maken van de diensten van Hypnose Nederland? Hiertoe hebben we verschillende mogelijkheden. Via deze pagina wijzen wij je graag op deze mogelijkheden. De website hypnose.nl wordt dagelijks bezocht door enkele honderden bezoekers, voornamelijk uit Nederland en in mindere mate uit België. Veel van deze mensen zijn op zoek naar informatie betreffende het onderwerp hypnose en hypnotherapie of bezien de mogelijkheden tot het maken van een afspraak. Hypnose Nederland biedt hiertoe volop mogelijkheden.

Webpresence en online reserveringssysteem

  • Je hebt je zaakjes als hypnotherapeut goed voor mekaar echter het ontbreekt nog aan cliënten?
  • Je advertentie budget loopt de spuigaten uit maar een goede Return On Investment (ROI) blijft uit?
  • Je hebt geen website of je website is niet voldoende vindbaar? M.a.w. jouw website trekt niet voldoende bezoekers?
  • Je wilt meer potentiële klanten bereiken door een optimale vindbaarheid van jouw praktijk op zoekmachines?
  • Je wilt dat bezoekers van jouw pagina meteen een online afspraak kunnen inplannen?
  • Je maakt reeds gebruik van de diensten van een organisatie maar betaald te veel voor de geleverde diensten?
  • Je hebt geen zin, of niet voldoende kennis, om je eigen marketing- en reclame activiteiten te ontwikkelen?
  • Je bent niet altijd in staat om de telefoon op te nemen?

Dan bieden we een oplossing voor jou (zie voorbeeld) die geen enkele andere website je kan bieden! Vanaf nu zal je voor relevante zoektermen gemakkelijk gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Tevens bieden wij je een eenvoudig en gemakkelijk te beheren online boekingssysteem aan zodat potentiële bezoekers meteen een afspraak kunnen inplannen bij jouw praktijk. En het allermooiste, dit tegen betaalbare prijzen!

Het betreft hier een volledig geautomatiseerd boekingssysteem. Nadat bezoekers zelf een afspraak hebben ingeboekt, ontvangen zowel zij als jij een afspraakbevestiging per e-mail als ook per sms. Eventueel annuleren gaat heel gemakkelijk en is in slechts enkele kliks te realiseren. Ook hiervan ontvang je een melding. Daarnaast is ons gratis servicenummer ook beschikbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Je hebt toegang tot de online agenda en kunt je eigen werktijden en vakantiedagen opgeven in de backoffice. Ons reserveringssysteem werkt alles netjes bij en zorgt er voor dat de frontoffice altijd up-to-date is. Optioneel kan gekozen worden om de agenda dubbel te synchroniseren met Google Calendar.

Bij deze vorm van adverteren betaal je een eenmalig tarief voor de opmaak, een maandelijkse of jaarlijkse fee en daarnaast een klein bedrag per gemaakte afspraak of annulering. Om alle boekingen netjes te laten verlopen ontvang je tevens een e-mail adres binnen het domein hypnose.nl, vb. jouwnaam@hypnose.nl

Bij interesse kun je contact opnemen d.m.v. het contactformulier of bel ons op het gratis servicenummer 0800-0177. Meteen online regelen kan ook. Start nu een abonnement!

Adverteren d.m.v. banner advertenties

Wellicht zijn ze je al opgevallen, onze banner advertenties op de homepage of op de onderliggende pagina’s (zie ook deze pagina, rechtsboven). Indien bezoekers op deze banner klikken worden ze doorgeleid naar een door jou te bepalen eindbestemming, bijvoorbeeld naar mijnwebsite.nl

Een advertentie plaatsen is binnen 5 minuten te realiseren: je voegt een geschikte afbeelding en tekst toe, bepaald de eindbestemming en vanaf wanneer de advertentie getoond mag worden. Kies nog het aantal unieke kliks en je bent bijna klaar. Ben je tevreden met de voorvertoning, dan kun je jouw advertentieruimte meteen afrekenen met iDeal. Nadat de betaling heeft plaatsgevonden, word jouw advertentie meteen weergegeven. Naast een factuur voor jouw administratie ontvang je tevens een link voor het bekijken van statistieken.

Interesse om te adverteren? Ga naar het therapeuten portaal en promoot vandaag nog jouw eigen advertentie!

Delen

Installeer als webapp

Ja, graag!
×