€ 349,-
Startdatum 21 september 202410.00 - 16.001 dag

De Yager Therapie subliminal methode naar Dr. Edwin Yager Ph.D.

Yager Therapie door Dr. Ed yager. In 1974 ontdekte Dr. Edwin K. Yager Ph.D (+2019), professor aan de medische faculteit van Californië in San Diego (UCSD) en tevens auteur van het boek ‘Foundations of Clinical Hypnosis’, een techniek waarmee het mogelijk is om geconditioneerde denk en handelswijzen zonder toepassing van een formele inductie te veranderen. Deze techniek die de afgelopen jaren verfijnt is, staat nu bekend als de Yager Therapie (Engels: Yagerian Therapy of Subliminal Therapy). Door toepassing van logische stappen vindt er communicatie plaats met een deel van onze geest, door Dr. Yager ‘Centrum’ genoemd, die in staat is om ongewenste geloofsovertuigingen zelfstandig te corrigeren.

Yager Therapie NRTO & GRO Erkenning

De Yager therapie / Yager-Code is een methode die werkt vanuit de bron en zich o.a. kenmerkt door:

√ Er is geen formele inleiding noodzakelijk voor de totstandkoming van trancefenomenen
√ Zonder pijnlijke herbelevingen van trauma’s of negatieve gebeurtenissen zoals die kunnen voorkomen tijdens het doorvoeren van leeftijdsregressie
√ Werkt zonder dat de therapeut precies op de hoogte is van het probleem van de cliënt en is daarmee een zeer discrete wijze van behandeling

In de ons omringende landen zoals Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk al breed toegepast, wordt de Yager Therapie door vele therapeuten (en niet alleen hypnotherapeuten) met verbluffende resultaten ingezet. Begeleiders, coaches en therapeuten op verschillende werkgebieden integreren deze techniek dan ook in de door hun aangeboden therapievormen. In dit geval spreken we van de Yager-Code.

HypnoWorld is trots dat deze geweldige en eenvoudig aan te leren techniek nu ook voor Nederland en Vlaanderen beschikbaar is. Ambitie, passie en gedrevenheid zijn onze kenwoorden, die we met veel plezier en enthousiasme zullen overbrengen naar een nieuwe generatie Yager-Therapeuten.

Yager Therapie: Eén methode voor IEDEREEN die beroepshalve met mensen werkt!

De Yager Therapie is een methode die iedereen zou moeten kennen die beroepshalve met mensen werkt, dus ook begeleiders, trainers en coaches en niet in de laatste plaats artsen, psychologen en instellingen die gericht zijn op kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg. Je kunt deze methode zonder voorkennis en therapeutische achtergronden makkelijk en eenvoudig leren en direct daarna in de praktijk toepassen. Het is zelfs mogelijk om herhaalsessies via de telefoon of bijvoorbeeld Skype te laten plaatsvinden.

De Yager Therapie is bij uitstek geschikt om te combineren met – en integreren in – (in)directe Hypnotherapie, Leeftijdsregressie/Hypnoanalyse, Cognitieve (gedrags)therapie, Oplossingsgerichte therapie, Directieve therapie, Cliëntgerichte therapie, Psychotherapie en behandelmethoden als EMDR, EFT etc.

Om deel te kunnen nemen aan het eendaagse seminar is algemene kennis en/of ervaring als zorgverlener gewenst echter niet noodzakelijk. Een vooropleiding zoals onze Cursus Hypnose & Hypnosetechnieken basis is aan te raden. Dit 1-daagse seminar is aan te raden voor iedereen die op zoek is naar een krachtige techniek die complementair kan worden toegepast maar ook als alternatief kan worden ingezet bij vele, soms onbegrepen issues met een psychische of emotionele oorzaak.

Komt dit je bekend voor?

 • Je behaald goede resultaten met je huidige behandelvorm en beheerst de daartoe benodigde technieken tot in de puntjes. Toch heb je af en toe cliënten waarbij de doelen niet behaald worden?
 • Je hebt cliënten die liever niet over het probleem willen of kunnen spreken maar het wel opgelost willen zien? Hoe zou het zijn als je ook deze groep van cliënten zou kunnen helpen?
 • Je hebt klanten die niet in hypnose willen of mogen bijvoorbeeld vanwege hun geloofsovertuiging?
 • Je hebt cliënten waarbij er na herhaaldelijke bezoeken geen resultaten behaald worden en zoekt naar een oplossing?
 • Je hebt mensen waarbij (directe/indirecte) hypnose moeilijk wordt omdat ze niet de gewenste hypnosediepte/trancediepte bereiken?

Wat zou het voor jou betekenen als je:

 • met succes aan klachten en problemen kunt werken, die zelfs zeer ervaren therapeuten als een uitdaging zien?
 • je klachten als Pijn, Dwangneuroses en Verslavingen kunt oplossen?
 • je problemen of stoornissen die afgewezen worden door andere therapeuten toch kunt aanpakken, zoals: Bipolaire stoornissen, Dissociatieve stoornissen en Persoonlijkheidsstoornissen van uiteenlopende aard?
 • je cliëntengroepen waarbij emotionele ladingen ongewenst zijn toch kunt behandelen?
 • hoe zou het zijn als je al deze cliënten in de toekomst toch kunt helpen?
 • hoe zou het zijn als je geen formele hypnotische inductie hoeft toe hoeft te passen maar veel cliënten toch een trancestaat bereiken?
 • als je langdurige resultaten kunt behalen?

Wat kan ik behandelen met de Yager Therapie?

Eén van de meest gestelde vragen is: Wat kan ik behandelen met de Yager Therapie? Met de Yager Therapie kunnen zowel mentale, psychische als lichamelijke problemen aangepakt worden. Een lijst met mogelijke toepassingen is haast oneindig echter hieronder hebben we een opsomming gemaakt van veel voorkomede aandoeningen waarvoor cliënten de praktijk bezoeken en die reeds met succes werden behandeld:

√ Depressies, trauma’s, PTSS
√ Chemisch- en sociaal verslavingsgedrag zoals roken, drugsgebruik, alcoholverslaving, gok- en gameverslaving, seksverslaving e.d.
√ Persoonlijkheidsstoornissen
√ Gewichtsreductie (bij emotie-eters)
√ Slaapproblemen (inslapen en doorslapen)
√ Angsten, fobieën en dwangneuroses
√ Chronische pijn
√ Spanningshoofdpijn, Migraine, Bronchiale Astma
√ Seksuele-, dermatologische- en gynaecologische klachten
√ Verbetering van het immuunsysteem (afweermechanismen)
√ Allerhande klachten die hun oorzaak in het verleden hebben

Is de Yager Therapie Evidence Based?

Yager Code Succes Rate Prof. Dr. Edwin Yager is niet alleen de bedenker van deze alom geprezen methode, hij heeft de afgelopen 20 jaar ook uitvoerige studies en onderzoek gedaan (en laten doen) naar de werking ervan. De onderzoeksresultaten zijn gedocumenteerd en vastgelegd. Nevenstaand een beknopt overzicht van behaalde resultaten.

Deze grafiek bewijst dat voor een effectieve behandeling geen langdurige therapie nodig is. In slechts enkele sessies worden veel problemen en klachten definitief opgelost. Aan de rechterzijde in de afbeelding staan het aantal therapie-uren aangeven.

Wat ga je leren?

Het seminar zal bestaan uit het opdoen van de nodige theoretische kennis, vaardigheden aanleren door deze kennis toe te passen op mede-cursisten en het simuleren van verschillende situaties aan de hand casuïstiek. Soms wordt verwezen naar termen die gebruikt worden in de hypnotherapie. Indien je geïnteresseerd bent om de Yager Therapie te combineren met eenvoudige hypnosetechnieken, kunnen we je onze Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken van harte aanbevelen. Inhoudelijk zal het seminar o.a. bestaan uit de volgende onderdelen:

√ Voorbereiding van cliënten
√ Principes van de Yager-Code
√ Model van de Geest volgens Dr. Edwin K. Yager
√ De verschillen fasen van het therapeutisch traject
√ Omgang met weerstand tijdens de therapie
√ Toepasingsgebieden
√ Zelfbehandeling met de Yager Therapie
√ Combinaties en begrenzingen met andere therapievormen
√ Verkorte toepassingsvorm
√ Zoeken naar- en oplossen van emoties die verband houden met het probleem
√ Behandeling van lichamelijke aandoeningen
√ Vergevingstechnieken met de Yager Therapie
√ Testen van de werking van de therapeutische behandeling
√ Identificeren van sabotage delen (ziektegewin)

Naast dat de Yager-Code bij cliënten wordt toegepast geeft het ook een geheel nieuwe dimensie indien je de technieken voor jezelf inzet. We zullen je deze toepassing tijdens de lessen dan ook zeker niet onthouden.

Yager Therapie Certificering

Yager Code Therapie LogoZoals in de voorafgaande tekst al aangegeven is de Yager Therapie een bijzonder krachtige techniek, evidence based en met haast onuitputtelijke mogelijkheden. Hoewel het, net als bijvoorbeeld EMDR en EFT een aparte therapievorm betreft, laat het zich fantastisch integreren in andere behandelmethoden. Voor de Yager Therapie is een aparte website beschikbaar.

In Nederland en België nog onbekend maar in de USA en onze andere buurlanden al alom geprezen kunnen we constateren dat de vraag naar het toepassen van de Yager Therapie en daarmee ook de vraag naar gekwalificeerde Yager therapeuten sterk stijgende is. Succes creëert Succes! (bekijk resultaten in Google)

Je ontvangt na het voltooien van het seminar een gewaarmerkt certificaat en bent gerechtigd de kwaliteitszegel te gebruiken op jouw website (voorwaarden van toepassing). Daarnaast is er een aparte facebook/WhatsApp groep waartoe alleen gecertificeerde Yager Therapeuten toegang krijgen. Op deze wijze kunnen we contact met elkaar houden en discussiëren over diverse onderwerpen en behaalde successen.

Een welkomswoord van Dr. Yager

In de onderstaande video (ondertitel beschikbaar) geeft Dr. Yager een kort inkijkje in de door hem ontwikkelde methode. Bekijk de video eens en kom tot ontdekking waardoor deze revolutionaire methode zo’n succes is.

Overige informatie

Naast de informatie op deze pagina organiseren wij op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten, terugkomdagen en webinars. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Ttijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) is HypnoWorld Academy telefonisch bereikbaar o.n. 040-7110382 (menukeuze 1). Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN