Van € 397,- voor € 197,-
Gestart op 1 februari 2024Online Cursus
Binnenkort beschikbaar

Worstel jij met je gewicht?

In onze huidige samenleving wordt overgewicht steeds meer erkend als een complex probleem dat een zware tol eist op zowel de fysieke als de psychologische gezondheid van individuen. De worsteling om een gezond gewicht te bereiken en te behouden is vaak een bron van frustratie en teleurstelling, die verergerd wordt door misleidende diëten en tijdelijke oplossingen.

Wij ontdekten een methode die écht werkt!

Daarom heeft HypnoWorld Academy & Hypnotherapie, in samenwerking met de gerenommeerde Register Hypnotherapeut Miranda van Kuilenburg, een revolutionaire oplossing ontwikkeld: de Virtuele Maagband thuiscursus. Deze innovatieve benadering integreert de nieuwste technieken in hypnotherapie met jarenlange professionele ervaring, waardoor u in de veiligheid en het comfort van uw eigen huis toegang krijgt tot een krachtige tool voor gewichtsbeheersing.

Miranda van Kuilenburg, die haar sporen verdiend heeft in zowel de hypnotherapie als de entertainmentindustrie, en bekend staat om haar werk met grote groepen over de hele wereld, brengt een unieke mix van expertise en empathie naar dit programma. Haar begrip van de emotionele uitdagingen van overgewicht, gecombineerd met haar vaardigheden in hypnose, stelt haar in staat om diep in te gaan op de onderliggende oorzaken van gewichtsproblemen.

Dé oplossing waarbij diëten overbodig wordt

De Virtuele Maagband thuiscursus is meer dan alleen een reeks lessen; het is een holistische ervaring die inzicht biedt in de psychologische aspecten van eetgedrag en gewichtsbeheersing. De cursus bestaat uit zorgvuldig samengestelde video’s, interactieve audiobestanden, een praktisch werkboekje en een uitgebreide hand-out die de nuances van gewichtsbeheersing en de werking van de virtuele maagband uiteenzet.

Deze cursus, geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd, is ontworpen om niet alleen gewichtsverlies te bevorderen, maar ook om zelfvertrouwen en algeheel welbevinden te verhogen. Door het aanpakken van gewichtsproblemen op een dieper, psychologisch niveau, biedt de Virtuele Maagband een duurzame oplossing, in tegenstelling tot de tijdelijke effecten van traditionele diëten en gewichtsverliesprogramma’s.

Het unieke van deze aanpak is dat het deelnemers in staat stelt om hun eigen gedragspatronen en gewoonten te herkennen en te veranderen. Dit zelfinzicht is cruciaal voor langdurige verandering en helpt deelnemers om een nieuwe, gezondere levensstijl te omarmen. De combinatie van Miranda’s deskundige begeleiding en de flexibiliteit van een thuisstudie zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht hun drukke schema of persoonlijke uitdagingen, kan deelnemen en profiteren van dit programma.

Nu voor iedereen bereikbaar!

Kortom, de Virtuele Maagband thuiscursus van HypnoWorld Academy & Hypnotherapie is niet alleen een antwoord op het urgente probleem van overgewicht, maar het is ook een toegankelijke, effectieve en empathische weg naar een gezonder, gelukkiger leven. Deze cursus belooft niet alleen gewichtsverlies, maar een volledige transformatie van hoe u uzelf ziet en omgaat met de uitdagingen van gewichtsbeheersing. Neem vandaag nog de stap naar een betere toekomst met ons, waar een gezond lichaam en een positieve zelfbeeld hand in hand gaan.

NIEUWJAARSKNALLER KOOP NU VOOR SLECHTS € 197,-slechts beperkte tijd beschikbaar