€ 997,-
Startdatum 24 juli 202410.00 - 17.005 dagen (Wo. 24 juli t/m Zo. 28 juli)

Summerschool Basis Hypnotherapeut

Het beste uit ons aanbod samengevoegd tot een veelzijde 5-daagse opleiding waarmee je als basis hypnotherapeut meteen aan de slag kunt! Dit pakket is jouw kans op de start naar een nieuwe carrière waarmee je mensen echt kunt helpen bij strubbelingen en problemen op mentaal/emotioneel vlak en vele fysieke ongemakken. Bovendien is deze extra ingelaste opleiding zeer compleet van opzet en extra voordelig. Het biedt daarnaast de mogelijkheid om met een 4-daagse aanvulling deel te nemen aan het officiële en geaccrediteerde examen tot Register Hypnotherapeut.  

  Cursus Hypnose & Hypnosetechnieken basis geaccrediteerd door KTNO en GRO

 

√ Je wilt graag andere mensen helpen bij hun problemen of belemmeringen zoals angsten, zelfvertrouwen of bijvoorbeeld stress gerelateerde klachten?
√ Leer hoe je oude patronen kunt doorbreken en hoe je negatieve gewoonten kunt vervangen door positieve gewoonten?
√ Elimineer belemmerende overtuigingen en hoe deze om te buigen in succes door het behalen van doelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.
√ Help mensen bij stoppen met roken door het aanbieden van de QuitEase Pro® methode!
√ Leer hoe je de Virtuele Maagband kunt toepassen bij overeten en mensen met (morbide) obesitas!
√ Leer groeps- en zelfhypnosetechnieken en hoe deze toe te passen.
√ Je wilt je in de toekomst eigen praktijk opstarten?

Wat is hypnose?

Voor veel mensen roept hypnose associaties op met spiritualiteit, paranormale activiteiten of iets engs waarbij je volledig onder controle van de hypnotiseur komt te staan. Als erkend opleidingsinstituut hebben we alle mogelijke vooroordelen al voorbij zien komen. We willen je geruststellen: hypnose is een prachtige bewustzijnsstaat waarin je onbewuste processen kunt beïnvloeden, maar alleen als je daar zelf voor openstaat. Denk aan hypnose als een hulpmiddel, net zoals een hamer dat is. Een hamer is niet exclusief voor de timmerman; ook een loodgieter en tegelzetter maken er gebruik van. Op dezelfde manier is hypnose een waardevol hulpmiddel. Een showhypnotiseur gebruikt het voor entertainment, terwijl een hypnotherapeut dit krachtige instrument inzet om blijvende en positieve veranderingen bij cliënten te bewerkstelligen. Hypnotherapie is noch spiritueel, noch paranormaal. Het is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die inmiddels breed wordt toegepast, zelfs in ziekenhuizen. Hypnose heeft een enorm potentieel en kan veel mensen in korte tijd helpen met diverse klachten.

Basis Hypnotherapeut – Het Doel, De Basis

Het doel van een opleiding tot basis hypnotherapeut is om jou de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om hypnose op een verantwoorde en effectieve manier toe te passen in therapeutische settingen. Tijdens de opleiding leer je hoe je cliënten kunt begeleiden naar een staat van diepe geestelijke ontspanning zodat je toegang krijgt tot onderbewuste processen. Dit stelt jou in staat om positieve veranderingen teweeg te brengen in het gedrag, de emoties en de gedachten van jouw cliënten. De opleiding biedt een grondige theoretische basis over de werking van het brein en hypnose, gecombineerd met praktische training in het toepassen van verschillende hypnosetechnieken. Bovendien wordt er aandacht besteed aan ethiek en professionaliteit, zodat jij jouw cliënten met respect en integriteit kunnen behandelen. Het uiteindelijke doel is om competente en zelfverzekerde hypnotherapeuten af te leveren die in staat zijn om mensen te helpen bij het overwinnen van diverse psychische en fysieke klachten.

Mogelijkheden cursus hypnotherapie

Stel je voor dat je net de opleiding tot Basis Hypnotherapeut succesvol hebt afgerond. Nu ben je in staat om niet alleen jezelf, maar ook je familie, vrienden en kennissen te helpen met allerlei veelvoorkomende klachten en problemen. Denk aan de voldoening die je zult voelen wanneer je ziet hoe mensen om je heen baat hebben bij de technieken die je hebt geleerd.

Maar het stopt hier niet. Mocht je besluiten om vier extra dagen te investeren in geavanceerde en aanvullende hypnosetechnieken, dan ben je ook in staat om op een professionele wijze dieperliggende problemen aan te pakken. Dit betekent dat je nog meer mensen kunt helpen met nog complexere kwesties.

Daarnaast biedt deze opleiding je de mogelijkheid om je eigen onderneming te starten. Door betaalde hypnosesessies aan te bieden, kun je niet alleen anderen helpen, maar ook je financiële situatie verbeteren. Stel je voor hoe je in je eigen praktijk mensen begeleidt naar positieve veranderingen in hun leven, terwijl je tegelijkertijd je eigen dromen waarmaakt.

Je leert ook hoe je korte demonstraties kunt geven, waarmee je de kracht van hypnose aan een breder publiek kunt tonen. Dit kan niet alleen bijdragen aan je professionele groei, maar ook aan het vergroten van het bewustzijn over de voordelen van hypnose.

En als je dat wilt, kun je je aansluiten bij een erkende beroepsorganisatie. Dit biedt je de kans om je kennis en vaardigheden verder uit te bouwen en onderdeel te worden van een gemeenschap van professionals die dezelfde passie delen.

Kortom, deze opleiding opent deuren naar een wereld waarin je een positieve impact kunt maken op het leven van anderen, terwijl je jezelf blijft ontwikkelen en je eigen carrière vormgeeft.

Vooropleiding

Voor de Cursus Hypnose & Hypnosetechnieken basis is geen vooropleiding nodig, iedereen die geïnteresseerd is in hypnose of hypnotherapie kan meedoen!

Voor wie is deze basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken geschikt?

√ Iedereen die meer wil weten over wat hypnose is en wat je er mee kunt bereiken
√ Iedereen die nu of in de nabije toekomst zelfstandig wil werken als hypnotherapeut en financieel onafhankelijk wil zijn
√ Iedereen die anderen wil helpen bij stoppen met roken (QuitEase Pro®) of gewichtsreductie (Virtuele Maagband)
√ Iedereen die graag zelfhypnose wil aanleren om permanente veranderingen te bewerkstelligen bij zichzelf om doelen en succes te behalen
√ Iedereen die werkzaam is in de zorgsector en de medemens op een effectieve en efficiënte wijze wil helpen bij mentale/emotionele en fysieke strubbelingen
√ Mensen die reeds een eigen praktijk hebben en hun kennis en vaardigheden verder willen uitbreiden door het aanvullen van deze mentale gereedschapskist

Hypnosetechnieken – Wat je gaat leren!

Bij het ontdekken van hypnose is het belangrijk om eerst de basisprincipes te begrijpen. We beginnen met wat een hypnotiseur precies moet weten en kunnen. Daarna krijgen we een introductie in hypnose en de verschillende bewustzijnstoestanden, zoals het bewustzijn, het onderbewustzijn en het onbewuste. Vervolgens beantwoorden we de vraag: wat is hypnose eigenlijk? Daarna gaan we dieper in op de details. We verkennen de verschillende stadia van hypnose en trancediepten, van licht en middelmatig tot somnambulisme. Ook bespreken we de essentiële voorwaarden voor een correct uitgevoerde hypnose. Vervolgens bekijken we suggestibiliteitstests, ook bekend als beïnvloedbaarheidstests, en klassieke inductiemethoden. Door middel van praktische oefeningen met medecursisten leer je technieken zoals de fixatiemethode, verdieping en armlevitatie of catalepsie. Daarna bespreken we de mogelijke gevaren van hypnose, het concept van verdieping en fractioneren, en het gebruik van posthypnotische ankers. Tot slot richten we ons op meer geavanceerde technieken, zoals Rapid- en Instantinductiemethoden. Je krijgt de kans om verschillende inductiemethoden, beïnvloedbaarheidstests, verdiepingstechnieken, fractionering en posthypnose in de praktijk te brengen en te oefenen.

Folders QuitEase pro® Naast de basis hypnosetechnieken ga je ook alles leren over hoe je mensen succesvol kunt laten stoppen met roken aan de hand van de QuitEase Pro® methode en word je desgewenst opgenomen in het register van QuitEase Pro® Experts. Ook de uitvoering van de Virtuele Maagband kun je voortaan moeiteloos aanbieden aan iedereen die te kampen heeft met ernstig overgewicht. Kortom, met deze veelzijdige opleiding die op een humoristische wijze wordt gegeven door ervaren docenten kun je vele kanten op en verrijkt je persoonlijke ontwikkeling!

 

Data, duur en kosten van de hypnose cursus

De summerschool beslaat een periode van 5 dagen en de lessen worden gegeven van 10.00 tot 17.00 uur. Echter, vanaf 9.30 uur kun je al arriveren, en onder het genot van een kopje koffie en wat versnaperingen, informeel kennismaken met je medecursisten. Aan de bovenzijde vind je de eerstvolgende startdatum. Wanneer je op de onderstaande knop “Neem deel aan de cursus” klikt staan ook de overige data vermeld. De kosten voor het volgen van de cursus (btw-vrijgesteld) staan overzichtelijk aan de bovenzijde weergegeven. Voor alle cursussen geldt dat deze desgewenst in 3 maandelijkse termijnen betaald kunnen worden.

Overige informatie

Bij inschrijving voor deze opleiding voor 1 juli a.s. ontvang je een half jaar ScriptGen Pro t.w.v. € 69,- gratis. Meer informatie zie website!

CAT-College Deal voor studenten

CAT Deal Om je direct op weg te helpen, presenteert de beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten (CAT) een speciale College Deal. Hiermee word je gedurende je studieperiode kosteloos erkend als CAT-student lid. Als onderdeel van deze erkenning sluit je je aan bij de st. GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten), wat je slechts € 22,95 (btw-vrij) per kalenderjaar kost. Bovendien dien je als erkend CAT-student ook een BBA Beroeps-, Bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten bij de BAT (Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten). De kosten hiervoor bedragen € 86,- per kalenderjaar, inclusief assurantiebelastingen. Belangrijk om te weten is dat de BAT polis zowel een volledige Wkkgz-dekking als een tuchtrechtdekking omvat. Bezoek de website van catcollectief om je aan te melden (code: CDHW052005)

HypnoWorld Academy is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld Academy met een kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid. Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN

laat een reactie achter