€ 549,-
Startdatum 7 september 202410.00 - 16.002 dagen

Transformeer Levens met QuitEase Pro®

Verander levens met hét Stoppen Met Roken programma: QuitEase Pro®. Nu de belastingen op tabak opnieuw zijn gestegen, waardoor een pakje tabak nu €24,60 kost, overwegen veel rokers serieus om voorgoed te stoppen. QuitEase Pro® staat voor een baanbrekend idee, een synergie van het beste uit twee sferen: het ervaren van een hypnotherapiesessie in een professionele setting, versterkt door de volledige steun van mobiele gezondheidstechnologie, allemaal ontworpen voor optimaal succes in het permanent rookvrij worden.

Om het ultieme resultaat te behalen en de rookverslaving definitief te overwinnen, speelt expertise een cruciale rol. De specialisten van QuitEase Pro® begrijpen de uitdagingen en hebben de vaardigheid om rokers te begeleiden, motiveren en om te vormen naar een leven zonder sigaretten. Ze vormen de kern van dit vernieuwende en doordachte programma, dat rokers een nieuw toekomstperspectief biedt. Als je al actief bent als hypnotherapeut, of interesse hebt om dit pad te bewandelen, overweeg dan de kansen om met succes in je eigen omgeving aan de slag te gaan.

Meer dan Kennis: Creëer Impact met onze Uitgebreide Expert Toolkit

Versterk je impact met onze Complete Expert Toolkit. Als gecertificeerd QuitEase Pro® Expert krijg je grondige kennis over de complexe achtergronden van rookverslaving en leer je hoe deze verslaving door middel van een holistische aanpak op een constructieve wijze aangepakt kan worden. Je wordt onderwezen in geavanceerde strategieën om rokers te ondersteunen, niet alleen tijdens, maar ook na hun hypnotherapiesessie, met een uitgebreid maandprogramma.

Dit programma omvat een reeks hulpmiddelen zoals zelfhypnose audiobestanden, die de rokers helpen om op elk gewenst moment toegang te hebben tot therapeutische begeleiding. Verder omvat het mindfulness-technieken, ademhalingsoefeningen voor stressverlichting, visualisatietechnieken om positieve toekomstbeelden te scheppen, en affirmaties om zelfvertrouwen en een rookvrije identiteit te versterken. Deze toolkit is zorgvuldig samengesteld om rokers een holistisch pad naar herstel te bieden en hen te empoweren op hun reis naar een gezonder leven.

Promotionele ondersteuning

Folders QuitEase pro® Promotionele Ondersteuningspakketten. Als deel van je ontwikkelingstraject ontvang je een reeks zorgvuldig samengestelde promotiematerialen, ontworpen om QuitEase Pro® doeltreffend onder de aandacht te brengen bij potentiële rokers die willen stoppen. Jouw praktijk profiteert van extra zichtbaarheid door opname op onze gespecialiseerde QuitEase Pro® Experts-webpagina, waardoor cliënten je moeiteloos kunnen vinden.

Je ontvangt een aantrekkelijke roll-up banner die je praktijk een professionele uitstraling geeft, naast gedetailleerde folders compleet met een bijpassende standaard, ideaal voor in de wachtruimte of bij evenementen. Een elegant muurschildje duidt jouw praktijk aan als een Erkend Expertise Centrum, een teken van jouw commitment en expertise.

Om je aanwezigheid en bereik te vergroten, bieden we ook ondersteuning via onze speciaal ontwikkelde apps voor Android en iPhone (nog in ontwikkeling). Deze apps zijn niet alleen een blijk van jouw professionele aanpak maar zorgen ook voor constante zichtbaarheid en gemakkelijke toegankelijkheid voor jouw cliënten. Al deze elementen samen garanderen dat jouw inzet voor een rookvrije wereld opvalt en gewaardeerd wordt.

Financiële Voordelen

Het QuitEase Pro® Expertprogramma staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wat het bijzonder aantrekkelijk maakt voor iedereen die de opleiding volgt. Dit programma biedt rokers een kosteneffectieve oplossing die zichzelf snel terugbetaalt. Afhankelijk van hun rookgewoonten kunnen rokers de kosten al binnen de duur van het maandprogramma terugverdienen.

Als QuitEase Pro® Expert profiteer je van uitzonderlijke winstmarges die ver boven de standaardtarieven voor soortgelijke sessies uitstijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat geen enkel ander programma zulke aantrekkelijke financiële voorwaarden biedt voor de inspanningen die je levert. De totale investering in het QuitEase Pro® Expertprogramma heb je al terugverdiend na slechts drie cliënten. Dit maakt het niet alleen een lonende keuze voor jouw professionele ontwikkeling, maar ook een uitgelezen kans om een significant positieve impact te maken op het leven van anderen, terwijl je tegelijkertijd je eigen financiële doelen bereikt.

Word een QuitEase Pro® Expert in 2 of 4 dagen.

Voor professionals die al ervaring hebben als hypnotherapeut of hypnosecoach, bieden we een intensieve tweedaagse training. Dit snelle traject is ontworpen om je vaardigheden uit te breiden en je te specialiseren in de QuitEase Pro® methodologie. De kosten voor het volgen van het tweedaagse expertprogramma bedraagt € 649,- en is inclusief promotiematerialen.

Als je nieuw bent in het veld van hypnose of hypnotherapie, maar enthousiast bent om als QuitEase Pro® Expert aan de slag te gaan, is er een uitgebreid vierdaags opleidingsprogramma beschikbaar. Dit programma biedt niet alleen een solide basis in onze unieke aanpak, maar opent ook de deur voor verdere professionele ontwikkeling, inclusief de mogelijkheid om je uiteindelijk te kwalificeren als een erkend register Hypnotherapeut. De kosten voor deelname aan het vierdaagse programma bedraagt € 999,- en is inclusief promotiematerialen.

Kom bij ons team!

Op dit moment zijn er 30 zelfstandige QuitEase Pro Experts actief verspreid door heel Nederland met een actieve online community via WhatsApp. Zou jij de volgende expert kunnen zijn die zich bij ons netwerk voegt? Schrijf je in via de link hieronder en begin binnenkort al met het ondersteunen van mensen op hun pad naar een rookvrij leven.

INSCHRIJVEN