Startdatum 3 augustus 20249.00 - 17.002 dagen

Ontdek de Magie van Showhypnose m.m.v. Rasti Rostelli

Dat is echt gaaf! Showhypnose Workshop – In 2024 weer terug, dé leukste cursus van Nederland en nu exclusief vol praktische informatie van meester Rasti Rostelli zelf! In deze unieke showhypnose workshop krijg je de kans om alle geheimen te leren die nodig zijn om deelnemers in een diepe hypnotische staat te brengen. Rasti Rostelli en Arno van den Munckhof nemen je mee op een betoverende reis en laten je zien hoe je een onvergetelijke show kunt neerzetten.

Hoe zou je het vinden als je vrijwilligers in een oogwenk in hypnose zou kunnen brengen, het publiek laat lachen zodat de tranen over hun wangen rollen en je een daverend applaus ontvangt? Mensen zullen je waarderen om je kunnen en bewonderen om jouw kennis van hypnose. Jij kunt nu de meest bewaarde geheimen van een succesvolle hypnoseshow gaan leren in deze twee dagen durende workshop. Geen enkele andere opleiding tot showhypnotiseur / toneelhypnotiseur biedt zo’n uitgebreide kennis en expertise aan! De showhypnose / toneelhypnose masterclass; een geweldige opleiding tot showhypnotiseur in de overtreffende trap!

Rasti Rostelli, de enige hypnotiseur met een eigen serie op Videoland

Laten we eerlijk zijn, er is geen enkele showhypnotiseur met meer ervaring als Roland van den Berg alias Rasti Rostelli. Avond na avond stond Rasti Rostelli op het podium en liet heel Nederland kennismaken met het fenomeen hypnose. Door de één geprezen, door de ander verguist wist hij het hele land te vermaken en te trakteren op een eigenzinnige show met een hoog entertainment gehalte. Het e.e.a. resulteerde zelfs in een eigen TV-show bij Veronica en nu zelfs een tweedelige serie op Videoland.

Met meer dan 250 shows per jaar en inmiddels meer dan 40 jaar ervaring is Rasti Rostelli met recht een autoriteit in zijn vakgebied te noemen. HypnoWorld is dan ook trots dat Rasti Rostelli de bereidheid tot medewerking heeft gevonden om een nieuwe generatie hypnotiseurs de kneepjes van het vak te leren.

Een Unieke Kans om van de Beste te Leren in de Showhypnose Workshop

Tijdens deze showhypnose workshop krijg je niet alleen een kijkje achter de schermen, maar leer je ook stap voor stap hoe je zelf een succesvolle hypnoseshow kunt creëren. We houden geen geheimen voor je achter; je leert alle technieken en trucs die je nodig hebt. Dit is een eenmalige kans om direct van de meester te leren en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Intensieve en Plezierige Tweedaagse Showhypnose Workshop

Gedurende twee intensieve en plezierige dagen duiken we eerst in de theorie, waarna we deze kennis direct toepassen in onze eigen hypnoseshow. Met de microfoon in de hand zul jij het middelpunt zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring laat Rasti Rostelli geen vraag onbeantwoord. Dit is wellicht jouw enige kans om de fijne kneepjes te leren van een icoon uit de wereld van de showhypnose, Niemand in Europa gaf meer hypnoseshows dan Rasti Rostelli! Hoe gaaf is het om ademloos te luisteren naar zijn ervaringen en hoe je deze informatie direct zelf kunt toepassen? Als geen ander zal hij jou boeien en met zijn kennis en inzichten verrijken.

Geschikt voor Iedereen die Meer Wil Leren over Showhypnose

Deze tweedaagse showhypnose workshop is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in hypnose en er meer over wil leren. Hoewel geen vereiste, bieden we voor degenen die nog geen ervaring hebben met hypnose een extra eendaagse training aan die plaatsvindt op de dag voor de aanvang van de showhypnose workshop. Hier leer je de basis van hypnose op een heldere en begrijpelijke manier, zodat je met vertrouwen aan de tweedaagse workshop kunt beginnen. Deze training is ideaal om je voor te bereiden en ervoor te zorgen dat je het maximale uit de showhypnose workshop haalt. Daarnaast zul je ook nog eens in staat zijn om mensen te helpen met eenvoudige strubbelingen zoals stoppen met roken, afvallen of bijvoorbeeld het vergroten van zelfvertrouwen.

Inclusief Certificaat, getekend Rasti Rostelli

Na de Hypnose Workshop ontvang je een exclusief certificaat, persoonlijk ondertekend door niemand minder dan Rasti Rostelli zelf. Dit certificaat is niet alleen een dierbare herinnering aan jouw deelname, maar ook een waardevol bewijs van jouw kennis en kunde in de toepassing van hypnose voor entertainmentdoeleinden. Bovendien biedt dit certificaat je de unieke kans om je nieuwe vaardigheden met trots te tonen en verder te ontwikkelen in deze fascinerende kunst. Mis deze bijzondere kans niet om een blijvende indruk achter te laten en je hypnose-repertoire naar een hoger niveau te tillen! En, indien de behoefte er is, bestaat de mogelijkheid om je vaardigheden verder uit te breiden door persoonlijke coaching van Rasti Rostelli zelf.

Wat Je Kunt Verwachten in de Workshop

Tijdens de showhypnose workshop met Rasti Rostelli kun je het volgende verwachten:

– Diepgaande theoretische sessies over hypnose en de werking ervan.
– Praktische oefeningen en hands-on ervaring in het uitvoeren van hypnose.
– Persoonlijke begeleiding en tips van Rasti Rostelli zelf.
– Een leuke en interactieve omgeving waarin leren en lachen hand in hand gaan.

Wat is hypnose?
Het ontdekken van je bewust – en onderbewustzijn
Vuistregels in hoe je geest werkt
Het omzeilen van je bewustzijn
Wat is showhypnose
De 7 fasen van een hypnoseshowHet creëren van verwachtingen
De introductie van de showhypnotiseur
De pretalk, een korte inleiding
(Zelf)zekerheid
Bereid je publiek voor
Het gebruik van audio, muziek en microfoons
De inductiefase
De eigenlijke show
Het opheffen van de hypnose
Het afscheid nemen van het publiek
Jij als showhypnotiseur – Het grote geheim
Voorbereidingen van de Hypnoseshow
Algemene voorbereidingen
Het selecteren van geschikte kandidaten
Inductietechnieken voor de showhypnose
Het geven van suggesties
Het stemgebruik
De supersuggestie
Het aanpassen van suggesties
Het gebruik van de zintuigen
Verbale en fysieke reacties
De hypnoseshow
De opbouw van routines
De juiste skits
Pauze
Posthypnotische suggesties
Het oplossen van de hypnose

Hoe verlopen de lesdagen?

De Showhypnose Workshop biedt een unieke en intensieve ervaring, verdeeld over twee volledige lesdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Na het voldoen van het cursusgeld (via factuur), krijg je toegang tot de online lesomgeving. Als voorbereiding op de showhypnose workshop werk je aan de hand van het lesboek een aantal opdrachten uit (houd rekening met ca. 3-4 uur zelfstudie). Op de eerste lesdag krijg je een waardevolle introductie, de nodige theoretische inzichten en oefen je vaardigheden. Deze dag wordt verzorgt door Arno van den Munckhof, die je perfect voorbereidt op de volgende fase.

De volgende fase op dag twee, staat voornamelijk in het teken van praktische oefeningen en wordt exclusief gegeven door de legendarische Rasti Rostelli zelf. Gedurende deze dag duiken we diep in alle essentiële aspecten die nodig zijn om een indrukwekkende en succesvolle hypnoseshow neer te zetten.

Grijp deze kans om van de besten te leren en je hypnosevaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

NAAR DE SHOWHYPNOSE WORKSHOP ONLINE LESOMGEVINGvoorbereiding op de showhypnose workshop

Beleef de Magie van Hypnose in de Showhypnose Workshop

Verbaas jezelf en anderen met de kracht van hypnose. Geef onvergetelijke shows, laat mensen lachen en creëer momenten van verwondering. Beleef de kick van het entertainen en het brengen van vreugde door de kunst van de showhypnose. Geef demonstraties voor verenigingen en instellingen of sluit jouw lezing af met een indrukwekkende voorstelling. Laat een onuitwisbare indruk achter bij het publiek en genereer extra omzet. Schrijf je nu in voor de showhypnose workshop en begin aan dit magische avontuur!

De Showhypnose Workshop: Een Investering in Jouw Toekomst

De showhypnose workshop biedt niet alleen een geweldige leerervaring, maar is ook een waardevolle investering in jouw toekomst. Met de vaardigheden en inzichten die je tijdens deze workshop opdoet, kun je indrukwekkende shows geven, je publiek diepgaand entertainen en jezelf onderscheiden in de competitieve wereld van hypnose. De expertise die je hier ontwikkelt, opent deuren naar nieuwe professionele mogelijkheden en stelt je in staat om je carrière of hobby naar een hoger niveau te tillen.

Bovendien, door te leren van een expert als Rasti Rostelli, vergroot je je geloofwaardigheid en reputatie in het veld. De kennis en technieken die je verwerft, zijn direct toepasbaar en zullen je helpen om je eigen unieke stijl en aanpak te ontwikkelen. Mis deze unieke kans niet om je vaardigheden te verbeteren en je toekomst te verrijken.

Meld je vandaag nog aan en ontdek de magie van showhypnose in de exclusieve showhypnose workshop met medewerking van Rasti Rostelli! Grijp deze unieke kans: de prijs voor deelname is een echte aanbiedingsprijs, slechts € 397,- + € 25,- inschrijfkosten. Let op, VOL=VOL. Je kunt het cursusbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur betalen, maar het volledige bedrag moet uiterlijk op de dag van aanvang bij ons binnen zijn.
Wil je gebruikmaken van de extra dag voorafgaand aan de showhypnose workshop, dan bieden wij deze aan voor slechts een meerprijs van € 149,- 
INSCHRIJVEN

let op! Wij zijn ons ervan bewust dat de workshop data plaatsvinden in de zomervakantieperiode. Om deze reden kunnen wij de workshop aanbieden tegen een sterk gereduceerde prijs. Mochten er zich vanwege de vakantie minder dan 10 personen opgeven, dan zal de workshop geannuleerd worden. Het inschrijfgeld ad € 25,- zal in dit geval terugbetaald worden. Pas bij voldoende deelnemers zal de factuur voor het cursusbedrag toegezonden worden!