€ 549,-
Startdatum 4 april 202410.00 - 17.002 dagen

Een cadeautje voor jezelf

Plan een gratis oriënterend gesprekTelefonisch of via Zoom

 

Tweedaagse workshop persoonlijke energetische balans met een afwisselend en boeiend programma. Met veel kennis, veel oefeningen en inzichten die jou persoonlijk in balans brengen, versterken en die je direct kunt toepassen.

NRTO & GRO Erkenning

Gun jezelf een transformerende ervaring met onze uitgebreide 2-daagse training in Energetische Persoonlijke Balans! Deze bijzondere cursus is niet alleen een investering in je persoonlijke groei en welzijn, maar legt tevens de solide fundamenten voor een veelbelovende carrière als Energetisch Hypnotiseur. Aansluitend op deze leerrijke workshop nodigen we je uit om deel te nemen aan onze masterclass Energetische Hypnose, een geavanceerde cursus die al door vele van onze enthousiaste cursisten is ervaren als een significante verrijking van zowel hun persoonlijke als professionele leven. De masterclass bouwt voort op de inzichten en vaardigheden die je tijdens de workshop hebt opgedaan, waarbij we gezamenlijk dieper ingaan op de materie van energetische hypnose.

Dieper inzicht in eigen energiepatronen

Deze tweedaagse cursus is ideaal voor iedereen die een dieper inzicht wil verwerven in zijn of haar eigen energiepatronen en hoe deze te optimaliseren. Centraal staat het belang van het effectief managen van de impact van externe invloeden op onze persoonlijke energie. We verkennen uitgebreid hoe de juiste beheersing en inzet van energie niet alleen je persoonlijke groei kan stimuleren, maar ook een positieve invloed kan hebben op je zakelijke successen en relaties.

Omgaan met eigen energie en persoonlijke balans creëren

Tijdens deze interactieve workshop focussen we op het ontwikkelen van vaardigheden om effectief om te gaan met je eigen energie en het vinden van je persoonlijke balans. We gaan diep in op het concept dat alles in het universum energie is. Door middel van praktische oefeningen leer je hoe je energiestromen kunt herkennen en positief kunt beïnvloeden. Dit helpt je niet alleen om een evenwichtiger leven te leiden, maar biedt ook waardevolle inzichten en technieken die je kunt toepassen in diverse aspecten van je leven.

Fascinerende reis

Doe mee met deze fascinerende energetische reis en ontdek hoe jij je leven kunt verrijken en transformeren. Deze unieke kans is een uitnodiging om te groeien, te leren en jezelf op een dieper niveau te begrijpen. Of je nu je persoonlijke ontwikkeling wilt versnellen of een carrière in energetische hypnose ambieert, deze training biedt de tools en inzichten die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Meld je vandaag nog aan voor deze onvergetelijke ervaring!

Wat ga je leren tijdens deze 2-daagse workshop?

√ wat energie eigenlijk is
√ bewust te worden van energie en hoe je er mee om kunt gaan
√ hoe je de energie van jezelf in balans kunt brengen
√ je leert om te aarden, spanningen los te laten, energie op te laden en in  je kracht te komen
√ je leert je energiesysteem te reinigen en te beschermen
√ je laat los wat je niet langer bij je wilt dragen en maakt plaats voor nieuwe, positieve ervaringen
√ je leert voelen in plaats van denken
√ wat zijn Chakra’s, het aura, het energieveld rondom ons lichaam, en wat kunnen we daaruit aflezen
√ je leert wat de Wet van Aantrekkingskracht inhoudt en hoe dit toe te passen

Hierdoor geef jij een positieve boost aan je leven en kun je genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Je zult merken dat een krachtige en evenwichtige uitstraling een positief effect heeft op de gebeurtenissen in je leven en op je omgeving.

Voor wie is deze workshop persoonlijke energetische balans geschikt?

Onze workshop is ontworpen om een breed scala aan deelnemers te bedienen, elk met hun unieke doelen en achtergronden. Hier is een overzicht van wie er baat kan hebben bij deze workshop:

Voor iedereen die de balans in het eigen lichaam wil herstellen en/of behouden: Deze workshop is ideaal voor individuen die streven naar een harmonieuze balans in hun fysieke en mentale welzijn. Of je nu zoekt naar herstel van bestaande disbalansen of het behouden van je huidige gezondheid, de workshop biedt de tools en inzichten om dit te bereiken.

Voor iedereen die zijn/haar persoonlijke leven wil verrijken: Als je op zoek bent naar persoonlijke groei en verrijking, dan is deze workshop een uitstekende keuze. Deelnemers zullen leren hoe ze hun eigen leven kunnen verrijken door inzichten in energetische patronen en het aanwenden van deze kennis in het dagelijks leven.

Voor iedereen die meer van energie wil weten en wat het met ons en de wereld doet: De workshop is ook perfect voor degenen die een dieper begrip willen ontwikkelen van energie – zowel op persoonlijk niveau als in bredere zin, en hoe dit alles ons beïnvloedt in onze interacties met de wereld om ons heen.

Voor therapeuten die begrijpen hoe belangrijk het is om je eigen leven in balans te hebben zodat je op een verantwoorde manier cliënten goed kunt helpen: Therapeuten zullen waardevolle inzichten en technieken ontdekken die essentieel zijn voor hun eigen welzijn, wat hen in staat stelt om hun cliënten effectiever te begeleiden en te ondersteunen.

Voor therapeuten die in de toekomst energetische hypnose willen gaan toepassen: Voor professionals in de therapeutische sector die hun praktijk willen uitbreiden met energetische hypnose, biedt deze workshop de noodzakelijke basis om deel te kunnen nemen aan de masterclass Energetische Hypnose.

Kortom, deze workshop is geschikt voor een breed publiek, variërend van individuen die persoonlijke verrijking zoeken tot professionals in de gezondheidszorg die hun vaardigheden willen uitbreiden. Het is een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen en toepassen van energetische principes in zowel persoonlijke als professionele contexten.

Vooropleiding

Een speciale vooropleiding is niet nodig, iedereen die zijn/haar leven op een positieve manier anders vorm wil geven is van harte welkom.

Vervolgopleiding tot energetisch hypnotiseur

In navolging van de workshop Persoonlijke Energetische Balans zal een tweedaagse Masterclass Energetische Hypnose gegeven worden. Tijdens deze masterclass ga je de kennis van alles dat je geleerd hebt tijdens deze workshop uitbreiden en verdiepen. We zullen hier ook weer veel nieuwe oefeningen toevoegen aan wat je al geleerd hebt tijdens deze workshop. Hiermee wordt het mogelijk wanneer je wilt werken als Energetisch Hypnotiseur om cliënten te behandelen. We kunnen een ander pas goed helpen als we zelf goed in balans zijn. Je leert hier ook hoe je een diepe connectie kunt maken met je cliënt, maar ook hoe jij je eigen energie kunt sturen en gebruiken om mensen positief te beïnvloeden, dit is niet alleen in geval van hypnose bij een cliënt maar ook bij iedereen waarmee je contact legt.

Leer van Gerry: Hypnotherapie en Groei

 

Overige informatie

De minimale deelname voor deze masterclass bedraagt 8 cursisten. Na afloop van elke module ontvang je een manual.
Deze masterclass wordt altijd klassikaal gegeven. Vanwege de intensiteit van het oefenen binnen deze dagen is het niet mogelijk om dit online te doen. Je kunt deze workshop los volgen maar ook combineren met de 2-daagse masterclass Energetische Hypnose.

HypnoWorld Academy is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld Academy met een kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid. Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN