€ 999,-
Startdatum 4 april 202410.00 - 17.004 dagen

Introductie tot de Opleiding Energetische Hypnose

Plan een gratis oriënterend gesprekTelefonisch of via Zoom

 

Welkom bij de Opleiding Energetische Hypnose, aangeboden door HypnoWorld Academy en Gerry Wijnands. Deze bijzondere opleiding combineert twee essentiële onderdelen: de workshop “Persoonlijke Energetische Balans” en de “Masterclass Energetische Hypnose“. Ons doel is om een grondig begrip en praktische vaardigheden te bieden in het werken met energetische principes voor zowel persoonlijke zelfverbetering als professionele toepassingen.

NRTO & GRO Erkenning

Workshop Persoonlijke Energetische Balans

Deze workshop vormt de eerste fase van je reis. Het is een ontdekkingstocht naar de essentie van energie, waarbij je leert hoe je met je persoonlijke energie kunt omgaan. In deze workshop krijg je inzicht in het in balans brengen van je energie, het aarden en opladen van je energiesysteem, en het loslaten van datgene wat niet langer dient. Deelnemers duiken in de wereld van chakra’s, aura’s, en het energieveld rondom ons lichaam. Bovendien wordt er aandacht besteed aan het begrijpen en toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht.

Masterclass Energetische Hypnose

Na de initiële workshop volgt de Masterclass Energetische Hypnose, gericht op de toepassing van energetische principes in hypnotherapie. Deze masterclass breidt de opgedane kennis en vaardigheden uit, met focus op therapeutische toepassingen. Deelnemers leren een goede energetische verbinding met cliënten te maken, werken vanuit intuïtie, en gebruiken energetische symbolen en technieken voor diverse problemen. De masterclass is bijzonder waardevol voor therapeuten die willen leren behandelen op afstand en andere geavanceerde methodes van energetische hypnose willen verkennen.

Doelgroep van de Opleiding

De opleiding is geschikt voor een breed publiek, van individuen die persoonlijke groei zoeken tot therapeuten en professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden. Het is ook ideaal voor mensen in communicatieve beroepen en voor diegenen die overwegen een carrière in energetische hypnose te starten.

Voordelen en Erkenning

Deelnemers kunnen een verrijking verwachten van zowel hun persoonlijke als professionele leven. De vaardigheden die ontwikkeld worden, leiden tot een evenwichtiger leven en stellen je in staat anderen effectief te helpen. Voor deze opleiding ontvang je een certificaat van deelname.

Gratis Oriënterend Gesprek

Om meer te weten te komen over deze opleiding, biedt HypnoWorld Academy een gratis oriënterend gesprek aan, telefonisch of via Zoom. Dit is een uitstekende kans voor potentiële deelnemers om vragen te stellen en meer te ontdekken over de inhoud en voordelen van de opleiding.

Deze opleiding is een unieke kans voor een diepgaande verkenning van energetische hypnose, gericht op zowel persoonlijke als professionele verrijking. Het is een uitnodiging tot een reis van groei en ontwikkeling, waarbij je niet alleen je eigen leven verrijkt, maar ook de tools en inzichten krijgt die nodig zijn om anderen effectief te begeleiden en te ondersteunen. Meld je aan voor deze transformerende ervaring.

Leer van Gerry: Hypnotherapie en Groei

 

Overige informatie

De minimale deelname voor deze opleiding bedraagt 8 cursisten. Na afloop van elke module ontvang je een manual.
Deze opleiding wordt altijd klassikaal gegeven. Vanwege de intensiteit van het oefenen binnen deze dagen is het niet mogelijk om dit online te doen.

HypnoWorld Academy is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld Academy met een kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid. Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN