€ 2447,-
Startdatum 16 maart 202410.00 - 17.008 dagen

Als je op zoek bent naar een manier om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, dan is onze NLP Coach Opleiding precies wat je nodig hebt. Met jarenlange ervaring in het veld van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei, biedt HypnoWorld i.s.m. Smart Body & Mind een unieke kans om je te verdiepen in de wereld van Neurolinguïstisch Programmeren (NLP). Wat onze NLP Coach Opleiding onderscheidt, is de unieke mogelijkheid om deze in zowel het Nederlands als het Turks te volgen. Deze tweetalige aanpak zorgt ervoor dat de opleiding toegankelijk is voor een breder en diverser publiek.

Ontdek de Wereld van NLP Coaching: Een Unieke, Tweetalige Opleiding

Welkom bij de Toekomst van Coaching: NLP Coach Opleiding

NLP, of Neurolinguïstisch Programmeren, is een revolutionaire benadering van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het is ontworpen om mensen te helpen hun volledige potentieel te realiseren, zowel in hun persoonlijke leven als in hun professionele carrière. Als NLP Coach leer je hoe je deze technieken kunt gebruiken om diepgaande veranderingen in het leven van mensen teweeg te brengen.

Wat Maakt Onze NLP Coach Opleiding Uniek?

De NLP Coach Opleiding van HypnoWorld is een intensieve, 8-daagse cursus die een evenwichtige mix van theorie en praktijk biedt. Je wordt ondergedompeld in de principes van NLP, terwijl je ook praktische ervaring opdoet door te oefenen met medecursisten. Dit zorgt ervoor dat je de kennis en vaardigheden opdoet die nodig zijn om een effectieve NLP Coach te worden.

Kernpunten van de NLP Coach Opleiding

Tweetalige Opleiding

Een van de meest opvallende kenmerken van onze opleiding is dat deze zowel in het Nederlands als in het Turks wordt aangeboden. Dit maakt het mogelijk voor cursisten om de opleiding in hun moedertaal te volgen, wat de leerervaring aanzienlijk verbetert.

Voor Wie Is Deze Opleiding Geschikt?

De NLP Coach Opleiding is ideaal voor:

– Individuen die hun NLP kennis willen verdiepen.
– Professionals die NLP willen toepassen in zakelijke of bedrijfsmatige omgevingen.
– Coaches, trainers, en consultants die hun vaardigheden willen uitbreiden.

Programma-overzicht

Tijdens de opleiding verken je diverse aspecten van NLP, zoals:

– Het ontwikkelen van diepgaande verbindingen met cliënten.
– Het interpreteren en beïnvloeden van non-verbaal gedrag.
– Technieken voor persoonlijke verandering en groei.
– Praktische toepassing van NLP vooronderstellingen en technieken.

Wat Je Kunt Verwachten van Onze Opleiding

Als een ervaren professional in NLP weet Ayse hoe belangrijk het is om duidelijk en overtuigend te communiceren. In deze NLP Coach Opleiding leer je hoe je deze vaardigheden kunt toepassen in een coaching context. We bieden een rijke leerervaring die je voorbereidt op de dynamische wereld van coaching.

Een Diepgaande Blik in de NLP Coach Opleiding

Studiebelasting en Voorbereiding

De opleiding vereist een MBO+ werk- en denkniveau. De studiebelasting is ongeveer 7-8 uur per bijeenkomst, met extra tijd voor praktijkervaring buiten de klas.

Klassikale Ervaring

Je volgt het programma klassikaal op een locatie naar keuze. Dit zorgt voor een interactieve en ondersteunende leeromgeving waar je kunt groeien en leren van zowel de trainers als je medestudenten.

Afsluiting en Certificering

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een certificaat, een bewijs van je vaardigheden en inzet. Dit certificaat is niet alleen een erkenning van je harde werk, maar ook een waardevolle toevoeging aan je professionele portfolio.

Investeer in Jouw Toekomst met de NLP Coach Opleiding

De NLP Coach Opleiding bij HypnoWorld is meer dan alleen een cursus; het is een investering in jezelf. Of je nu je carrière wilt verrijken of je persoonlijke vaardigheden wilt verbeteren, deze opleiding biedt je de tools en inzichten die je nodig hebt. Jouw pad naar succes als NLP Coach begint hier!

Ayse: Meester in Communicatie en Zelfleiderschap

 

Overige informatie

De minimale deelname voor deze training is 6 cursisten. Na afloop van elke module ontvang je een manual.
Deze masterclass wordt altijd klassikaal gegeven. Vanwege de intensiteit van het oefenen binnen deze dagen is het niet mogelijk om dit online te doen.

HypnoWorld Academy is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld Academy met een kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid. Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN