€ 6250,-
Gestart op 1 januari 202412 maanden

MasterMind HypnoJourney: Het Pad naar Register Hypnotherapeut met Persoonlijke Coaching

Plan een gratis oriënterend gesprekTelefonisch of via Zoom

 

Welkom bij HypnoWorld Academy en Hypnotherapie, waar uw pad naar een succesvolle carrière in hypnotherapie in 2024 wordt ontsloten met ons unieke jaarprogramma “MasterMind HypnoJourney“. Dit programma is een meesterlijke mix van professionele opleiding en ondernemerschap, ontworpen om jou te lanceren naar succes en financiële onafhankelijkheid.

Meer dan alleen een opleiding…

NRTO & GRO Erkenning

Ons jaarprogramma is veel meer dan een simpele opleiding; het is een investering in wederzijdse groei en ontwikkeling. We bieden niet alleen uitgebreide training in hypnotherapie, maar ook toegang tot exclusieve masterclasses. Deze masterclasses omvatten geavanceerde onderwerpen zoals de Virtuele Maagband en de Yager-code, die je helpen je vaardigheden verder te verdiepen en uit te breiden.

De unieke waarde van ons programma ligt in het feit dat je meer terugkrijgt dan wat je investeert, zowel in termen van kennis als praktische ervaring. Door onze benadering van wederkerigheid, ontstaat er een krachtige verbintenis tussen ons en onze studenten. Dit resulteert in een voortdurende cyclus van groei en verbetering, niet alleen voor de studenten, maar ook voor ons als opleidingsinstituut.

Wij zijn toegewijd aan jouw succes en ontwikkeling, en onze methoden zijn speciaal ontworpen om een diepgaande, blijvende impact te hebben. Door deel te nemen aan ons jaarprogramma, maak je deel uit van een gemeenschap die streeft naar uitmuntendheid en voortdurende verbetering, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Doordacht pad naar succes!

Als je kiest voor ons programma, kies je voor een pad van constante persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Jouw besluit om je in te schrijven is een belangrijke stap in de richting van het bereiken van jouw ambities en dromen. Wij ondersteunen jouw toewijding door een zorgvuldig gepland en doordacht traject naar succes te bieden. Elke stap in dit traject is zorgvuldig ontworpen om je dichter bij jouw uiteindelijke doelen te brengen.

Ons programma omvat niet alleen de nodige theoretische kennis, maar ook praktische toepassingen en realistische doelen. We bieden begeleiding en steun op elk punt van je reis. Dit betekent dat je niet alleen leert, maar ook toepast wat je hebt geleerd in real-world scenario’s. Onze aanpak zorgt ervoor dat je geleidelijk, maar zeker, de vaardigheden en het vertrouwen opbouwt die nodig zijn om in je gekozen veld te excelleren.

Bovendien bieden we een ondersteunende gemeenschap en netwerkmogelijkheden, waardoor je verbonden blijft met gelijkgestemde individuen die ook op hun pad naar succes zijn. Dit netwerk kan dienen als een waardevolle bron van inspiratie, motivatie en begeleiding. Door deel uit te maken van ons programma, investeer je niet alleen in je eigen toekomst, maar word je ook deel van een groeiende gemeenschap die samen streeft naar uitmuntendheid en succes.

Onze ervaring, jouw toekomst

Door je aan te sluiten bij ons, word je onderdeel van een lange lijst van individuen die met onze hulp hun droom om een succesvolle hypnotherapiepraktijk te runnen, hebben gerealiseerd. Deze succesverhalen dienen niet alleen als een krachtige bron van motivatie, maar ook als overtuigend bewijs dat wat zij hebben bereikt, ook binnen jouw bereik ligt.

Onze ervaring in het veld van hypnotherapie heeft ons in staat gesteld om een omgeving te creëren waarin aspirant-hypnotherapeuten zoals jij, de kennis, vaardigheden en het vertrouwen kunnen opbouwen die nodig zijn om succesvol te zijn. De successen van onze voormalige studenten illustreren de effectiviteit van onze methoden en benaderingen. Ze laten zien dat met de juiste begeleiding en toewijding, het opzetten van een bloeiende praktijk een haalbare doelstelling is.

Bij ons leer je niet alleen de fijne kneepjes van hypnotherapie, maar krijg je ook inzicht in de zakelijke aspecten van het runnen van een praktijk. Wij bieden je de tools en begeleiding om zowel een bekwame hypnotherapeut als een succesvol ondernemer te worden. Ons doel is om jou te empoweren, zodat jouw toekomstige hypnotherapiepraktijk niet alleen floreert op basis van uitstekende therapievaardigheden, maar ook op zakelijk inzicht en klantgerichtheid. Jouw succes is ons succes, en we zijn toegewijd om je te helpen jouw aspiraties te realiseren.

Experts op vakgebied en Marketing

Onze docenten staan bekend als erkende autoriteiten in zowel de wereld van hypnotherapie als in de marketing. Ze brengen een schat aan kennis en ervaring mee, waardoor jij als student toegang krijgt tot de best mogelijke begeleiding en training. Deze combinatie van expertise stelt je in staat om met vertrouwen en vaardigheid je carrière op te bouwen in deze competitieve industrie.

Deze experts delen niet alleen hun diepgaande inzichten in de technieken en methoden van hypnotherapie, maar ze bieden ook waardevolle lessen in marketingstrategieën specifiek gericht op het succesvol op de markt brengen van een hypnotherapiepraktijk. Hun ervaring in het navigeren door de complexiteiten van zowel de therapeutische als zakelijke aspecten van het veld maakt hen uniek gekwalificeerd om jou te onderwijzen.

Bovendien omvat hun onderwijs benaderingen van de nieuwste trends in digitale marketing en klantrelatiebeheer, essentieel voor het opbouwen van een succesvolle praktijk in de moderne tijd. Ze zijn niet alleen docenten, maar mentors die je kunnen voorzien van praktische tips, persoonlijke anekdotes, en begeleiding op maat om je te helpen je doelen te bereiken.

Door je in te schrijven in ons programma, krijg je de unieke kans om te leren van de besten in het vakgebied. Je wordt uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om zowel als therapeut uit te blinken als om je praktijk succesvol te laten groeien en bloeien in een competitieve markt.

Meer dan alleen een student!

In ons programma ben je veel meer dan alleen een student; je wordt beschouwd als een essentieel en gewaardeerd lid van onze levendige en ondersteunende gemeenschap. Wij geloven sterk in de waarde van elke individuele bijdrage en zien onze studenten als cruciale partners in het leerproces. Onze warme en betrokken benadering zorgt ervoor dat het leerproces niet alleen effectiever wordt, maar ook aanzienlijk aangenamer en bevredigender.

Onze onderwijsfilosofie is gebaseerd op het idee van gemeenschapsbouw en onderlinge ondersteuning. We moedigen interactie, samenwerking en het delen van ervaringen en inzichten aan tussen studenten en docenten. Dit creëert een rijke leeromgeving waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Je krijgt de kans om te leren in een setting waar respect, empathie en open communicatie centraal staan.

Daarnaast streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin je je zowel professioneel als persoonlijk kunt ontwikkelen. We erkennen en waarderen de diversiteit aan achtergronden, ervaringen en perspectieven die elke student meebrengt. Dit draagt bij aan een dynamische leeromgeving, rijk aan verschillende ideeën en benaderingen.

Door je aan te sluiten bij ons, word je onderdeel van een netwerk van gelijkgestemden, waar je niet alleen leert van de cursusinhoud, maar ook van elkaar. Je bouwt relaties op die verder gaan dan het klaslokaal, relaties die kunnen evolueren tot professionele samenwerkingen of levenslange vriendschappen. In onze gemeenschap is elke student een integraal onderdeel van de grotere reis naar groei en succes.

Maximaal 6 personen

Ons jaarprogramma, ontworpen om zowel professionele als persoonlijke groei te stimuleren, biedt een exclusieve en unieke kans aan slechts een beperkte groep van maximaal 6 personen. Deze kleinschalige aanpak garandeert intensieve aandacht en een persoonlijke touch in het onderwijsproces. De combinatie van topkwaliteit opleiding, uitgebreide zakelijke training, en diepgaande persoonlijke ontwikkeling is uiterst zeldzaam en bijzonder waardevol.

Door de beperking tot slechts 6 deelnemers, zorgen we ervoor dat iedereen de nodige individuele aandacht en begeleiding krijgt. Dit stelt ons in staat om een leeromgeving te creëren die volledig is toegespitst op de behoeften en doelstellingen van elke deelnemer. De kleine groepsgrootte bevordert ook een sterke, onderlinge band en een samenwerkingscultuur, waarin studenten van en met elkaar kunnen leren.

Ons programma integreert hoogwaardige educatieve inhoud met praktische zakelijke training en richt zich op de algehele persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. Dit holistische onderwijsmodel zorgt ervoor dat je niet alleen de technische en theoretische aspecten van het vak leert, maar ook de essentiële zakelijke en interpersoonlijke vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn voor succes in de hedendaagse markt.

De unieke combinatie van professionele opleiding, zakelijke acumen en persoonlijke groei in ons programma, maakt het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een allesomvattende, diepgaande leerervaring. Deelname aan dit programma is een investering in je toekomst, waardoor je niet alleen uitgroeit tot een deskundige in je vakgebied, maar ook tot een welgeronde, succesvolle professional.

De beste beslissing voor jou

Je bevindt je nu op een cruciaal moment, waarop je een beslissing overweegt die al door talloze anderen voor jou met succes is gemaakt. Overweeg je aan te sluiten bij onze groeiende gemeenschap van succesvolle hypnotherapeuten, die door deelname aan ons programma zowel hun carrière als hun persoonlijke leven aanzienlijk hebben veranderd en verbeterd.

Ons programma heeft zich bewezen als een katalysator voor professionele en persoonlijke groei. De therapeuten die je voorgingen, hebben niet alleen hun vaardigheden en kennis op het gebied van hypnotherapie aangescherpt, maar hebben ook essentiële vaardigheden ontwikkeld op het gebied van zelfontwikkeling, communicatie en zakelijk inzicht. Hun verhalen en trajecten zijn getuigenissen van de transformatieve kracht van ons onderwijs.

Door deel uit te maken van onze gemeenschap, krijg je toegang tot een netwerk van gelijkgestemde professionals, die elkaar ondersteunen en inspireren. Dit netwerk is niet alleen waardevol tijdens je opleiding, maar blijft ook een bron van steun en kansen lang nadat je het programma hebt voltooid.

Deze beslissing, om deel uit te maken van ons programma, is meer dan alleen een keuze voor professionele ontwikkeling; het is een investering in je totale welzijn en toekomst. Het is een stap naar een carrière die niet alleen lonend is op financieel gebied, maar ook op het gebied van persoonlijke voldoening en impact. Sluit je aan bij degenen die voor jou de weg hebben vrijgemaakt en laat ons programma ook voor jou de beste beslissing zijn die je ooit hebt genomen.

Gepersonaliseerde Aandacht in Master Meetings

Een uniek aspect van ons programma zijn de master meetings, waar je in kleine groepjes van zes personen werkt. Deze groepen worden zorgvuldig samengesteld op basis van de huidige kennis, inzichten en ervaringen van de deelnemers, wat zorgt voor een diepgaande en gepersonaliseerde leerervaring. In deze intieme setting krijg je de mogelijkheid om specifieke uitdagingen en kansen te bespreken, feedback te ontvangen en samen te groeien.

Dit is wat je krijgt…

√ Opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut
√ Masterclasses Yager-Code en Virtuele Maagband
√ Maandelijks master meetings in een groepje van 6 personen
√ Maandelijks een contactmoment via Zoom met 1-op-1 coaching
√ Persoonlijke begeleiding door vakexperts in Hypnotherapie & Marketing
√ 1 jaar lang jouw praktijk in ons overzicht op de praktijkpagina’s t.w.v. € 399,50

Stap in een wereld van mogelijkheden met HypnoWorld Academy en begin aan een reis die je niet alleen naar professioneel succes leidt, maar ook naar persoonlijke vervulling en financiële onafhankelijkheid. Jouw toekomst als succesvolle en deskundige hypnotherapeut begint hier. Plan hieronder een vrijblijvend oriënterend gesprek verander je leven!