€ 349,-
Startdatum 30 mei 202410.00 - 17.001 dag

Het belang van kinderhypnose

Plan een gratis oriënterend gesprekTelefonisch of via Zoom

 

Deze eerste module is een 1-daagse masterclass en vormt tevens de basis van de opleiding Vakbekwaam Kinderhypnotherapeut. Gedurende deze dag behandelen we de hypnose bij kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. Vanaf 12 jaar kunnen we doorgaans de sessie doen zoals ook bij volwassenen gebruikelijk is. Dit is afhankelijk van het begrippenkader van het kind.

NRTO & GRO Erkenning

Hypnose bij kinderen kan heel veel betekenen voor kinderen en wordt relatief nog weinig toegepast. Het is bekend dat de basis van veel problemen vaak al in de kinderjaren gelegd wordt. Dit brengt ook zeer regelmatig problemen/ blokkades op latere leeftijd met zich mee . Om dit te voorkomen is het van het grootste belang om problemen te herkennen en te weten hoe je er mee om moet gaan als hypnotherapeut.

Wanneer jij een praktijk hebt zul je zeker vraag gaan krijgen naar hypnose bij kinderen.
De laatste jaren is de vraag hiernaar enorm gestegen. Regelmatig ook komt het voor dat ouders die al onder behandeling zijn bij jou, tot de conclusie komen dat ook hun kind hulp nodig heeft en visa versa. Dus Hypnose bij kinderen is een zeer welkome aanvulling voor jouw praktijk en jouw cliënten.

Dit en nog veel meer komt aan de orde tijdens deze eerste dag die als losse masterclass te boeken is maar ook als onderdeel van de 4-daagse opleiding Vakbekwaam Kinderhypnotherapeut die gegeven wordt in 2 blokken van 2 dagen.

De inhoud van deze masterclass is zeer uitgebreid en biedt een intensief en boeiend programma waar jij als Hypnotherapeut onmiddellijk mee aan de slag kunt.

Wat ga je leren

√ belangrijke factoren voor het werken met kinderen en hypnose
√ wat de verschillen zijn tussen hypnose bij kinderen en hypnose bij volwassenen
√ hoe voer je een voor- en nagesprek met de ouders?
√ hoe voer je een voorgesprek met het kind?
√ hoe richt je een sessie bij kinderen in?
√ welke inductietechnieken geschikt zijn voor jonge en oudere kinderen en tieners, hiervan vind je diverse scripts in je manual
√ hoe haal je een kind terug uit hypnose?
√ we gaan dieper in op de meest voorkomende issues en hoe deze te behandelen
√ wat doe je als een kind in de Esdaile staat gaat?
√ hoe ga je om met drukke kinderen?
√ we zullen een aantal veel voorkomende issues uitlichten

Kortom alles wat nodig is om een goede, verantwoorde hypnosesessie bij kinderen te verzorgen.

Wat zijn de meest voorkomende issues bij kinderen

√ ADHD/ADD
√ allergieën
√ diverse angsten o.a. angst voor insecten, donker, tandarts, spinnen, bloed prikken, dokter, door gat zwemmen bij diplomazwemmen, harde geluiden etc.
√ astma
√ bedplassen/-poepen
√ boosheid
√ onverklaarbare buikpijn
√ concentratieproblemen
√ eetproblemen
√ gedragsproblemen
√ faalangst
√ gepest worden
√ hoog Gevoeligheid
√ leerproblemen

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Deze masterclass is geschikt voor hypnotherapeuten die in ieder geval de basiscursus hypnose hebben gevolgd en die specifiek willen leren hoe zij met hypnose bij kinderen kunnen werken in hun praktijk. Hypnose bij kinderen is gemakkelijk en geeft veel plezier zoals je zult merken tijdens deze masterclass. Zodra je weet wat de verschillen en overeenkomsten zijn met het werken met volwassenen, vooropgesteld dat je de juiste technieken gebruikt, zul je fantastische resultaten kunnen behalen.

Deze opleiding voor kinderhypnose met wetenschappelijke inhoud en op ervaring gebaseerde resultaten vanuit mijn eigen praktijk als hypnotherapeut richt zich op kinderen in de basisschoolleeftijd en behandelt verschillende invalshoeken.

Hoe zijn deze dagen verdeeld:

Module 1 en module 2 (dag 1 en dag 2) kunnen zowel apart als in combinatie gevolgd worden. Dag 1 en dag 2 worden verzorgd in 2 opeenvolgende dagen.
Module 3 bestaat altijd uit 2 opeenvolgende dagen.
Tevens is het uiteraard mogelijk om alle 4 de dagen (Vakbewaam Kinderhypnotherapeut) als 1 opleiding te volgen (2 blokken van 2 dagen).

Een goede investering die binnen jouw praktijk van toegevoegde waarde zal zijn.

Leer van Gerry: Hypnotherapie en Groei

 

Overige informatie

De minimale deelname voor deze masterclass bedraagt 8 cursisten.
Na afloop van elke module ontvang je een manual.
Deze masterclass is geschikt om klassikaal of online te geven. Wij zullen deze (mede aan de hand van de vraag) afwisselend klassikaal en online aanbieden. Dit wordt duidelijk weergegeven bij desbetreffende datum, indien hierover vragen of verzoeken zijn laat het gerust weten.

HypnoWorld Academy is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld Academy met een kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid. Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN