€ 549,-
Startdatum 18 april 202410.00 - 17.002 dagen

Energetische Hypnose: Tweedaagse Masterclass voor Persoonlijke en Professionele Verrijking

Plan een gratis oriënterend gesprekTelefonisch of via Zoom

 

Tijdens de workshop Persoonlijke Energetische Balans hebben we geleerd om onszelf in balans te brengen en te werken met energiestromen. Gedurende deze 2-daagse masterclass Energetische Hypnose gaan we deze kennis uitbreiden en verdiepen om deze toe te kunnen passen bij jezelf én bij jouw cliënten. Een afwisselend en boeiend programma dat je kennis zal verrijken, jou nog meer inzichten zal geven en direct toepasbaar is in jouw eigen praktijk.

NRTO & GRO Erkenning

Energetische Hypnose

De eerste twee lesdagen, de workshop Persoonlijke Balans, waren een cadeautje voor jezelf. Behalve dat dit bij de masterclass Energetische Hypnose ook zeker het geval is legt deze masterclass tevens de basis voor het werken als Energetisch Hypnotherapeut. De inzichten die je gedurende de basismodule kreeg in energiepatronen worden nu flink uitgebreid om zodoende hiermee ook te kunnen werken bij cliënten. Daarvoor is het uiteraard belangrijk om zelf goed in balans te zijn en om te kunnen gaan met de invloed die de “buitenwereld” heeft op onze persoonlijke energie.

De twee lesdagen van deze masterclass zijn ook weer gevuld met veel informatie en een verdieping van de oefeningen van basis workshop maar hier komen heel veel nieuwe oefeningen en methodes aan bod die jou gaan helpen cliënten te behandelen met Energetische Hypnose. Deze masterclass is bedoelt voor iedereen die zijn/haar cliënten nog beter wil kunnen behandelen. Ook voor therapeuten die een oplossing willen bieden voor cliënten die niet of moeilijk met directe hypnose behandeld kunnen worden biedt deze methode een zeer waardevolle oplossing. Energetische Hypnose biedt daartoe zeer uitgebreide mogelijkheden en zal een verrijking zijn voor de kennis die je als therapeut reeds hebt. Ook als je een praktijk wilt starten is dit een prima uitgangspunt waarmee je veel mensen zult kunnen helpen.

Tijdens deze intensieve 2 -daagse training leer jij:

√ een goede energetische verbinding te maken met je cliënt
√ werken met energie en dit toe te passen bij je cliënten
√ te werken vanuit je intuïtie in plaats van uit je denken
√ energetisch te werken met symbolen
√ diverse technieken voor het behandelen van veel voorkomende issues o.a.:

  • verslavingen
  • angsten en fobieën
  • emotionele problemen
  • fysieke en mentale aandoeningen
  • negatieve energieën
  • spanningen en stress etc.
  • behandelen op afstand en nog veel meer…

Voor welke cliënten is behandelen met Energetische Hypnose zéér geschikt:

-cliënten die een beperkte woordenschat hebben of waarbij het begrippenkader te beperkt is om directe hypnose uit te voeren
-kinderen jonger dan 5 jaar
-cliënten met het syndroom van down
-cliënten met de ziekte van Alzheimer/ dementie
-cliënten waarbij gesproken woorden weerstand oproepen

Voor wie is de Masterclass Energetische Hypnose geschikt:

-Voor iedereen die belangstelling heeft om meer te weten over energie en wat het kan betekenen voor therapeut en cliënt.
-Voor iedereen die zijn/haar basis om cliënten te kunnen helpen wil verbreden.
-Voor iedereen die zoveel mogelijk methodes tot zijn/ haar beschikking wil hebben om zoveel mogelijk verschillende cliënten te helpen.
-Voor iedereen die een goede connectie met zijn cliënten wil kunnen maken. Dit is niet alleen het geval bij therapeuten maar b.v. ook bij verkopers, leerkrachten, mensen die veel gesprekken voeren b.v. op de werkvloer en uiteraard ook privé.

Vooropleiding:

Om deze masterclass te volgen dien je de Basisopleiding Persoonlijke Energetische Balans gevolgd te hebben omdat we van daaruit dieper in gaan op oefeningen etc.
Een verdere specifieke opleiding is niet nodig. Het is ook niet noodzakelijk om een hypnoseopleiding te hebben gevolgd.

Leer van Gerry: Hypnotherapie en Groei

 

Overige informatie

De minimale deelname voor deze masterclass bedraagt 8 cursisten. Na afloop van elke module ontvang je een manual.
Deze masterclass wordt altijd klassikaal gegeven. Vanwege de intensiteit van het oefenen binnen deze dagen is het niet mogelijk om dit online te doen.

HypnoWorld Academy is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld Academy met een kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid. Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN

laat een reactie achter