€ 549,-
Startdatum 30 mei 202410.00 - 17.002 dagen

Omgaan met kinderen en Hoog Sensitiviteit

Plan een gratis oriënterend gesprekTelefonisch of via Zoom

 

Ontdek de buitengewone mogelijkheden van hypnose bij kinderen en verdiep je in het fascinerende terrein van hoogsensitiviteit met onze uitzonderlijke tweedelige cursus: HypnoWorld’s Masterclass Kinderhypnose & Hoogsensitiviteit bij Kinderen door Gerry Wijnands.

NRTO & GRO Erkenning

In de dynamische wereld van hypnotherapie neemt kinderhypnose gestaag een steeds prominentere positie in. Het is geen geheim dat veel van de uitdagingen en psychische blokkades die mensen gedurende hun leven ervaren, hun wortels hebben in de kindertijd. Het is daarom van essentieel belang voor hypnotherapeuten om deze problemen te herkennen en adequaat aan te pakken.

Stijgende vraag naar kinderhypnose

Of je nu al een bloeiende praktijk beheert of overweegt er een te starten, de vraag naar kinderhypnose groeit gestaag. Het gebeurt vaak dat ouders die reeds onder jouw zorg staan, tot de conclusie komen dat ook hun kinderen kunnen profiteren van hypnotherapeutische hulp, en omgekeerd. Hypnose bij kinderen vormt dan een waardevolle aanvulling voor jouw praktijk en is van onschatbare waarde voor jouw cliënten.

Masterclass in twee delen

Onze tweedelige cursus begint met de intrigerende Masterclass Kinderhypnose, waarin we diep ingaan op de technieken en benaderingen die essentieel zijn voor het behandelen van kinderen met behulp van hypnose. Tijdens deze module ontwikkel je niet alleen de vaardigheden om problemen te identificeren die zich in de kindertijd hebben ontwikkeld, maar leer je ook effectieve strategieën om deze problemen doeltreffend aan te pakken. Hierdoor ben je in staat om direct waarde toe te voegen aan jouw praktijk en cliënten.

Kinderhypnose

Het bijzondere van deze masterclass is dat je ervoor kunt kiezen om deze afzonderlijk te volgen, maar deze dient eveneens als een essentieel onderdeel van onze uitgebreide 4-daagse opleiding tot Vakbekwaam Kinderhypnotherapeut. Deze uitgebreide opleiding is verdeeld over twee blokken van elk twee dagen, wat je de kans biedt om je te verdiepen in dit boeiende vakgebied.

Hoog sensitiviteit

In aanvulling op kinderhypnose behandelen we ook het cruciale onderwerp van ‘Hoogsensitiviteit bij Kinderen’ tijdens onze tweede module. In de huidige tijd is er meer aandacht voor hoog sensitiviteit dan ooit tevoren, maar het begrip ervan is nog steeds niet volledig doorgedrongen in de samenleving. Als professionele therapeut is het van essentieel belang om volledig te begrijpen wat HSP inhoudt en hoe je hiermee kunt omgaan.

In jouw praktijk zul je regelmatig kinderen tegenkomen waarvan de ouders overtuigd zijn dat ze hoog sensitief zijn, maar het komt even vaak voor dat ouders zich niet bewust zijn van deze eigenschap of simpelweg niet weten wat het precies betekent.

Jouw inzicht en expertise in dit gebied zijn dan van onschatbare waarde. Onze cursus voorziet in de meest recente inzichten uit onderzoek naar HSP, met inbegrip van de neurologische aspecten ervan. Daarnaast onderzoeken we hoe hypnotherapie kan worden ingezet om jouw cliënten te ondersteunen bij het begrijpen en beheren van hun hoogsensitiviteit.

Schrijf je vandaag nog in voor onze uitgebreide tweedelige cursus en til jouw vaardigheden op het gebied van kinderhypnose en Hoogsensitiviteit naar een hoger niveau. Kies voor persoonlijke groei en een bloeiende praktijk als gerespecteerde therapeut!

Inhoud en lesstof masterclass

Voor de inhoud en de lesstof van beide modules verwijzen we je graag naar de desbetreffende pagina’s Masterclass Kinderhypose en Hoog Sensiviteit bij Kinderen.

Leer van Gerry: Hypnotherapie en Groei

 

Overige informatie

De minimale deelname voor deze masterclass bedraagt 8 cursisten.
Na afloop van elke module ontvang je een manual.
Deze masterclass is geschikt om klassikaal of online te geven. Wij zullen deze (mede aan de hand van de vraag) afwisselend klassikaal en online aanbieden. Dit wordt duidelijk weergegeven bij desbetreffende datum, indien hierover vragen of verzoeken zijn laat het gerust weten.

HypnoWorld Academy is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld Academy met een kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid. Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN