€ 497,-
Startdatum 21 maart 202510.00 - 17.002 dagen

Welkom bij InnerShift Personal®

Het is tijd om je leven te veranderen. Ja, jij leest dit niet voor niets. Jij verdient het om je potentieel te ontdekken en volledig te benutten. InnerShift Personal® is er speciaal voor jou, om je te helpen de gaten te dichten die zijn ontdekt tijdens je gezondheidspreventie check. Met een benadering die geworteld is in functionele geneeskunde, hoef je niet langer vast te zitten in de eindeloze cyclus van zelftwijfel en ontevredenheid.

Stel je voor dat je alle beperkende overtuigingen en emotionele blokkades achter je laat. Geen ingewikkelde methodes meer, maar een simpele, wetenschappelijk onderbouwde aanpak die echt werkt. Functionele geneeskunde vormt de kern van InnerShift Personal® en biedt je de tools om jezelf te bevrijden van de onwaarheden die je hebt geloofd. Wat als je nu eens echt in actie komt en jezelf bevrijdt van alles wat je tegenhoudt?

InnerShift Personal® helpt je om jouw zelfhelende vermogen te activeren. Dit betekent niet alleen een verbetering van je vitaliteit en gezondheid, maar ook een enorme ontwikkeling van je innerlijke kracht. Dankzij de principes van functionele geneeskunde, ontdek je de kracht om je eigen realiteit te creëren, om je leven precies zo vorm te geven zoals jij dat wilt. Stel je voor dat je leeft zonder de beperkingen die je jezelf hebt opgelegd. Je kunt echt vrij zijn.

Dit programma is onlosmakelijk verbonden met het Nationaal Preventieakkoord. Dit initiatief van de Nederlandse overheid streeft ernaar om jouw gezondheid te verbeteren en ziektes te voorkomen. InnerShift Personal® is ontworpen om je te helpen met uitdagingen zoals roken, overgewicht, problematisch alcoholgebruik, stress, angsten, slapeloosheid en lichamelijke ongemakken. Door functionele geneeskunde toe te passen, richt het programma zich op de onderliggende oorzaken van deze problemen, in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.

Maar het draait niet alleen om het vermijden van ziekte. Het gaat om het omarmen van een leven vol mogelijkheden, een leven waarin je elke dag met energie en vreugde begint. InnerShift Personal® is jouw gids op deze reis. Het is tijd om actie te ondernemen, om jouw leven te transformeren. Niet morgen, maar vandaag. Jij hebt de kracht om jouw leven volledig te veranderen.

Voel je het kriebelen? Dat is jouw innerlijke kracht die zich klaarmaakt om vrijgelaten te worden. InnerShift Personal® staat klaar om je te helpen deze kracht te ontketenen door middel van de principes van functionele geneeskunde. Jij bent klaar voor deze verandering. Je verdient het om je ware potentieel te ontdekken en te benutten, om van je leven het avontuur te maken dat het hoort te zijn. Begin vandaag nog aan je reis naar zelfontplooiing en innerlijke vrijheid met InnerShift Personal®. Jouw tijd om in actie te komen is nu!

Gezondheidscheck

gezondheidscheck Wil je inzicht krijgen in de huidige staat van je gezondheid? Deze vragenlijst, ontwikkeld door de gerenommeerde Prof. Dr. Jörg Spitz, is wetenschappelijk onderbouwd en bied je een gedetailleerde analyse van jouw persoonlijke situatie. Door de vragen te beantwoorden, ontvang je niet alleen een overzicht van je gezondheidsstatus, maar ook waardevolle tips en aanbevelingen om je welzijn te verbeteren. De resultaten helpen je om gerichte stappen te ondernemen voor een gezonder en evenwichtiger leven. Met deze uitgebreide feedback kun je bewust aan je gezondheid werken en positieve veranderingen doorvoeren. Aarzel niet en ontdek vandaag nog wat je kunt doen om jezelf op het gebied van gezondheid te versterken!

Inhoud van de Cursus InnerShift Personal®

De 2-daagse training InnerShift Personal® is uniek in zijn soort en biedt een aantal technieken en methodieken om je leven een drastische wending te geven. Elke spreker levert een bijdrage vanuit zijn eigen specialiteit en professie.

Giovanni Eleonora, ervaren Fysiotherapeut, Master Hypnose Trainer en Lifestyle & Quantum Coach, is auteur van de boeken “Quantum Miljonair Mindset” en “In 10 Stappen naar een Radicale Quantum Mindshift.” Met een rijke achtergrond in sporthypnose, regressie en parts-hypnose, hypnose bij kinderen, en medische hypnose, heeft Giovanni talloze mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling. Als inspirator en motivator heeft hij samen met Roy Matina vele colleges gegeven en de levens van deelnemers positief beïnvloed.

Arno van den Munckhof is een pionier op het gebied van hypnose in Nederland. Hij heeft duizenden mensen geholpen en talloze professionals opgeleid. Niet alleen (huis)artsen, anesthesisten, psychologen en andere zorgprofessionals weten de weg te vinden naar het opleidingsinstituut, ook mensen die een passie hebben om anderen te helpen zijn veelvuldig vertegenwoordigd. Als voormalig showhypnotiseur organiseerde hij opleidingen op het gebied van entertainment hypnose, samen met grote namen als Rasti Rostelli en Rinke Jacobs.

Onderwerpen die aan bod komen

 • Breinsynchronisatie: InnerShift Pro® Neuroharmonie is een methode om de hersengolven in een staat van balans te brengen aan de hand van geluidstechnieken (binaural beats), ademhalingsoefeningen en lichte fysieke bewegingen zoals Yoga en Tai Chi.
 • Diepgaande ademhalingsoefeningen: Breng je brein in een Alpha-staat met de InnerShift Pro® Alphabreath techniek. Deze methode is ideaal voor diepe ontspanning en verhoogde toegang tot onbewuste processen.
 • Intentie Zetten: Voordat we ingaan op positieve veranderingen is het zetten van een duidelijke intentie van cruciaal belang. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het zetten van intenties niet alleen de uitkomst van een proces positief kan beïnvloeden, maar ook de effectiviteit en kracht van de acties die worden ondernomen. InnerShift Pro® IntentionFrame is een krachtige methode om te kaderen aan de hand van visualisatie, affirmaties en emotionele bekrachtiging.
 • Verhogen van de Vibratie: Aan de hand van het InnerShift Pro® Vibrational Elevation Protocol wordt de emotionele staat verhoogd. Hiervoor worden een aantal technieken aangeleerd zoals Awareness Initiation, Emotional recognition and Acceptance en de Vibration Elevation Technique.
 • Emotionele ladingen identificeren: Door middel van InnerShift Pro® Cell Memory Diagnostic identificeren we diepgewortelde staten die opgeslagen liggen in het celgeheugen. Door deze verborgen staten te onthullen, kunnen we efficiënter werken aan het oplossen van onderliggende problemen.
 • Energieveld detectie: Aan de hand van Innershift Pro® BioEnergetic Scanning worden responsen gemeten op specifieke staten. De uitkomsten van deze testen worden geanalyseerd en de bevindingen worden besproken.
 • Ideo motorische reponsen: Aan de hand van InnerShift Pro® Ideomotor Responses vind onderzoek plaats van het celgeheugen en worden verborgen emotionele ladingen geidentificeerd. Feedback vindt plaats door communicatie met het onderbewuste aan de hand van bijvoorbeeld vingersignalen.
 • Het bereiken van een diepe hypnotische staat: Om veranderingen te realiseren is een diepe hypnotische staat van wezenlijk belang. De InnerShift Pro® SuperConscious Alignment (SCA) is een techniek, geïnspireerd op het Simpson Protocol om in een diepe hypnotische staat toegang te krijgen tot de superbewuste geest. Emotionele ladingen en blokkades worden geïdentificeerd en opgelost door directe communicatie met het superbewuste.
 • Non-verbale hypnose:Hypnose maar dan zonder het gebruik van woorden. InnerShift Pro® Mesmeric Fascination combineert de principes van fascinatie en mesmerisme zoals beschreven door Dr. Marco Paret met de doelstellingen van de InnerShift Pro® methode. deze techniek richt zich op het gebruik van non-verbale hypnose en energetische overdracht om diepe emotionele en fysieke heling te faciliteren.
 • Inductietechnieken: Een verscheidenheid aan inductietechnieken die je op jezelf kunt toepassen om de hypnotische staat in te leiden.
 • Optimalisatie van lichamelijke, mentale en emotionele welzijn te optimaliseren: Het InnerShift Pro® Holistic Harmony Protocol biedt een uitgebreide aanpak voor het verbeteren van je algehele welzijn. Door verschillende oefeningen te combineren, creëeren we een harmonieuze balans in je lichaam en geest. het omvat fysieke oefeningen, mentale training en emotionele welzijnstechnieken die essentieel zijn voor een gezond en gelukkig leven. Zaken die hierbij aan de orde komen zijn: versterken immuunsysteem, elimineren van stress en het bespoedigen van lichamelijke herstelprocessen. Er worden diverse fysieke oefening aangeboden.
 • Voeding & Preventie: Een gezond voedingspatroon is belangrijk voor een algeheel gevoel van welbevinden en van wezenlijk belang voor een goede gezondheid. Voorkomen is beter dan genezen en in dit opzicht ontvang je tevens vele waardevolle adviezen op het gebied van gezonde voeding en suppletie. Met de integratie van de verworven kennis pak je problemen bij de wortel aan en voorkom je escalatie.

Wie kan meedoen?

InnerShift Personal® is er voor iedereen die zich realiseert dat er meer in het leven te ontdekken en te bereiken is. Het is voor jou, die voelt dat er iets ontbreekt, zelfs als je niet precies weet wat dat is. Misschien ben je een professional die, ondanks je succes, toch een gevoel van leegte ervaart. Of je bent een ouder die worstelt met het vinden van balans tussen werk en privéleven, terwijl je jezelf vaak op de laatste plaats zet.

Het kan zijn dat je een jongvolwassene bent die op zoek is naar richting en betekenis, overweldigd door de verwachtingen van de maatschappij en de druk om te presteren. Of je bent iemand die jarenlang met gezondheidsproblemen heeft geworsteld, verlangend naar een duurzame oplossing die niet alleen symptomen aanpakt, maar de oorzaak ervan.

InnerShift Personal® is ook voor degenen die zich gevangen voelen in negatieve patronen, die merken dat oude gewoontes en gedachten hen tegenhouden om echt vooruit te komen. Het is voor mensen die willen breken met hun verleden en een nieuwe, positieve toekomst willen creëren. Als je vastzit in stress, angst of emotionele blokkades die je ervan weerhouden om ten volle te leven, dan is dit programma voor jou.

Voor iedereen die zich herkent in de uitdaging van roken, overgewicht of problematisch alcoholgebruik, biedt InnerShift Personal® een pad naar bevrijding en gezondheid. Als je nachten wakker ligt van slapeloosheid of dagelijks worstelt met lichamelijke ongemakken, kan dit programma je helpen om een nieuw niveau van welzijn te bereiken.

InnerShift Personal® is er voor iedereen die klaar is om zichzelf opnieuw te ontdekken, om de reis naar binnen te maken en daar de kracht te vinden om een vervuld en energiek leven te leiden. Het is voor degenen die geloven dat ze meer waard zijn dan de beperkingen die ze zichzelf hebben opgelegd. Als je bereid bent om in actie te komen en je ware potentieel te benutten, dan is InnerShift Personal® voor jou.

De training is dus voor mensen die gezonder willen leven, doelen willen stellen en deze doelen willen behalen. Het is daarmee een succesformule die, in tegenstelling tot veel andere methoden, zich richt op alle vlakken nl. Geheelbeeld (samenhang van lichaam geest en ziel), Multidimensionaal (emotioneel, sociaal, fysiek en spiritueel welzijn), Interconnectiviteit, Preventie en Individueel belang.

Duur van de training en kosten

De InnerShift Personal® training vindt plaats op 21 & 22 maart 2024 in Van der Valk Hotel De Witte Bergen te Hilversum. De training omvat twee lesdagen van 10.00 – 17.00 uur. De kosten bedragen € 497,- p.p. (b.t.w. inbegrepen) en is inclusief koffie/thee, frisdranken en een overheerlijke en uitgebreide lunch op beide dagen.

Bij de inschrijving dienen de reserveringskosten ad € 32,- voldaan te worden. Het resterende bedrag kan worden voldaan bij de ontvangst van de factuur, ca. 4 weken voor aanvang.

Voor overnachtingen kunnen wij de kamers van Hotel de Witte Bergen aanbevelen. Wel adviseren wij je om te wachten met het definitief boeken van een hotelkamer totdat wij de officiële uitnodiging voor de training hebben verzonden. Deze ontvang je ca. 1 maand voordat de training plaatsvindt.

Naam Hotel: Van der Valk Hilversum – De Witte Bergen
Plaats: Hilversum
Adres: Rijksweg 2, 3755 MV Eemnes (laren)
Telefoon: +31 (0)35 593 5800
E-mail: wittebergen@valk.com

INSCHRIJVEN