Gestart op 23 juli 2024

InnerShift Lite® workshop: De start naar jouw levensverandering en persoonlijke successen

KORTE ONLINE WORKSHOP MET GIOVANNI ELEONORA & ARNO VAN DEN MUNCKHOF

Ben jij klaar om je persoonlijke grenzen te verleggen, dagelijkse strubbelingen zoals mentaal/emotionele problemen en fysieke ongemakken gedag te zeggen? Verlang je naar vrijheid en wil je jouw doelen behalen en je successen vieren?

Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Deze bijzondere workshop staat volledig in het teken van de revolutionaire inzichten van de Royal Reach InnerShift Lite® methode. In enkele interactieve lessen bieden Giovanni en Arno je een life-changing programma aan. Stop ongewenste gewoonten en verslavingsgedrag, bereik moeiteloos je doelgewicht, slaap beter of elimineer stress. Stop belemmerende overtuigingen en herprogrammeer je onderbewuste, creëer nieuwe inzichten en zet koers naar het behalen van doelen en succes. Dit is jouw kans om je zelfvertrouwen een boost te geven en direct verschil te maken!

Liever eerst een voorproefje?

Je kunt niet wachten om je leven positief te veranderen maar wilt eerst meer weten over de unieke InnerShift Lite® methode? Bezoek het Theatercollege “Jouw Levensverandering met de InnerShift Pro® methode” in een van de theaters in jouw omgeving. In de theatertour “Tussen Wetenschap en Spektakel” zul je verbaasd zijn hoe eenvoudig deze methode toegepast kan worden.

Theatertour

Reserveer nu je plek en koop je ticket via Eventim of direct door het de tickets te bestellen aan de rechterzijde. Geniet van een avondvullend programma dat je op een humoristische manier kennis laat maken met de kracht de InnerShift® methode, gestoeld op hypnotische technieken en inzichten van Dave Elman, Jeffrey Stephens en Dr. Ed Yager Phd. Beleef hoe deelnemers uit het publiek positieve veranderingen ondergaan. Laat je verrassen in een voorstelling waarbij je niet alleen kennis opdoet maar ook enkele belangrijke vaardigheden zult aanleren. Een theatercollege waarbij plezier, humor en leren hand in hand gaan!