Gestart op 23 juli 2024

Welkom bij InnerShift Coach®

Wij zijn er om jou te helpen het maximale uit jezelf te halen op het gebied van mentaal welzijn en gezondheid. Onze aanpak begint met een uitgebreide gezondheidscheck om te bepalen welke punten verbeterd kunnen worden. Deze basismeting helpt ons inzicht te krijgen in jouw fysieke gezondheid, wat essentieel is voor je mentale prestaties.

Jouw Gezondheidscheck: De Eerste Stap naar Succes

De gezondheidscheck is bedoeld om te zien waar je lichaam behoefte aan heeft. Door een goede lichamelijke balans te creëren, zorgen we ervoor dat je optimaal succesvol kunt zijn in het behalen van je gewenste doelen. Afhankelijk van de uitkomsten van de check, kunnen we in overleg beslissen om een expert op het gebied van voeding en supplementen te raadplegen. Dit kan een arts zijn, een orthomoleculair therapeut, of een specialist in functionele geneeskunde.

Het Belang van Fysieke Gezondheid

Een gezond lichaam is de basis voor een gezond brein. Wanneer je je lichaam de juiste voedingsstoffen geeft, functioneert je energieproductie optimaal en presteer je mentaal beter. Daarom leggen we zoveel nadruk op het optimaliseren van je lichamelijke gezondheid. Dit stelt je in staat om met meer energie en focus aan je mentale doelen te werken.

Hoe We Diagnoses Stellen

Meestal is het invullen van een vragenformulier voldoende om een goed beeld te krijgen van je gezondheid. Dit formulier wordt door jou ingevuld en vormt de basis voor ons preventieplan. Als je een diepgaandere diagnose nodig hebt, verwijzen we je door naar een bevoegd arts of specialist. Zij kunnen geavanceerde diagnostische technieken gebruiken, zoals laboratoriumtests, genetische screenings en analyses van de darmflora. De resultaten van deze onderzoeken helpen ons om een nauwkeurig plan voor jou op te stellen.

Een Multidisciplinaire Aanpak

Onze InnerShift Coaches® hebben een uitgebreide opleiding gevolgd en kunnen op de meeste vragen een antwoord geven. Waar zij zelf geen passende behandeling kunnen bieden, werken zij samen met andere specialisten, zoals orthomoleculaire therapeuten of artsen. Zo zorgen we ervoor dat je de beste zorg en adviezen krijgt om je voedingsbehoeften te optimaliseren, te detoxen of voedingssupplementen te gebruiken.

Jouw Persoonlijke Preventieplan

Op basis van de gezondheidscheck of een uitvoerige diagnose, stellen we een persoonlijk preventieplan op. Dit plan is volledig op maat gemaakt en richt zich op de verbeterpunten die voor jou belangrijk zijn. We bespreken de resultaten en het plan uitvoerig voordat we aan de slag gaan. Pas als jij en je coach het eens zijn over de te nemen stappen, begint het preventieplan. 

Eén Aanspreekpunt voor Jou

Gedurende het gehele behandeltraject blijft jouw InnerShift Coach® jouw vaste aanspreekpunt. Ook al werken we met meerdere disciplines en zorgverleners, jij hoeft je geen zorgen te maken over wie je moet aanspreken. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar is afgestemd en dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. We bieden een totaaloplossing om je levensstijl in positieve zin te veranderen en welvaartsziekten zoveel mogelijk te voorkomen.

Waarvoor Kun je een Beroep Doen op InnerShift Coaches®?

InnerShift Coaches® werken vooral preventief, maar kunnen ook mentale en fysieke ongemakken behandelen. Hoewel onze methoden geen vervanging zijn voor reguliere medische behandelingen, zijn ze wel een waardevolle aanvulling. We richten ons op welvaartsziekten zoals hart- en vaatziekten, obesitas, diabetes type II, hoge bloeddruk, het metabool syndroom, osteoporose, kanker, chronische luchtwegaandoeningen, niet-alcoholische leververvetting en depressie- en angststoornissen. Naast deze welvaartsziekten  richten we ons op allerlei issues die te maken hebben met overtuigingen, trauma’s uit het verleden, issues en problemen waar je tegen aanloopt, of wanneer je gewoon een coach nodig hebt die jou op het juiste pad houd met adviezen en inzichten.  Met onze specialisatie op het gebied van hypnose, mindfulness, visualisatie en geavanceerde ademhalingstechnieken kunnen we je begeleiden om zowel op persoonlijk als zakelijk vlak je doestellingen te behalen.

Royal Reach B.V., het bedrijf achter de InnerShift methode, werkt nauw samen met gespecialiseerde coaches die veel ervaring hebben in de complementaire gezondheidszorg. In de meeste gevallen zijn dit hypnotherapeuten met aanvullende specialiteiten. Door een gerichte aanpak, eventueel in samenwerking met andere zorgverleners, zijn we in staat om diepliggende mentale en emotionele problemen grondig aan te pakken.

InnerShift Coach®: Jouw Partner in Gezondheid en Welzijn

Samen werken we aan een betere versie van jou, zowel fysiek als mentaal. Met de juiste aanpak en begeleiding helpen we je om je doelen te bereiken en een gezonder, gelukkiger leven te leiden. Maak een afspraak en ontdek wat InnerShift Coach® voor jou kan betekenen.

InnerShift Coach® 7 Stappen Coaching

Stap 1: Gezondheidscheck en Voorbereiding

Beschrijving: We beginnen met een uitgebreide gezondheidscheck om een helder beeld te krijgen van je huidige fysieke gezondheid. Dit vormt de basis voor alle volgende stappen. Waarom is dit belangrijk? Het identificeren van mogelijke gezondheidsproblemen zorgt ervoor dat we gerichte maatregelen kunnen nemen om je gezondheid te verbeteren, zodat je fysiek optimaal bent voorbereid op het verdere coachingstraject.

Acties:

 • Invullen van een gedetailleerd vragenformulier.
 • Eventueel aanvullende diagnostiek door een arts of specialist.
 • Bespreken van de resultaten en het bepalen van prioriteiten.

Stap 2: Persoonlijk Preventieplan Ontwerpen

Beschrijving: In samenspraak met jou inventariseren we je lichamelijke en mentale issues, je doelstellingen en je verwachtingen van het coachingstraject. Hieruit ontstaat een persoonlijk plan.

Doel: Een op maat gemaakt plan dat rekening houdt met jouw unieke behoeften en doelen.

Acties:

 • Diepgaand gesprek om lichamelijke en mentale uitdagingen te bespreken.
 • Vaststellen van je persoonlijke doelen en verwachtingen.
 • Ontwerpen en goedkeuren van het persoonlijke preventieplan.

Stap 3: Optimaliseren van Voeding en Supplementen

Beschrijving: Een gezonde voeding en de juiste supplementen zijn essentieel voor een goed functionerend lichaam en brein.

Doel: Zorgen voor een optimale voedingstoestand om de energieniveaus en mentale prestaties te verbeteren.

Acties:

 • Raadplegen van een voedingsdeskundige of orthomoleculair therapeut.
 • Implementeren van een gebalanceerd dieet en eventueel supplementen.
 • Bijhouden van voortgang en aanpassingen maken waar nodig.

Stap 4: Inventariseren en Shiften van Beperkende Overtuigingen

Beschrijving: Het identificeren en veranderen van beperkende overtuigingen die je groei belemmeren.

Doel: Transformatie van negatieve gedachtenpatronen naar positieve, ondersteunende overtuigingen.

Acties:

 • Inzicht krijgen in je huidige beperkende overtuigingen door gerichte vragen en oefeningen.
 • Gebruik van technieken zoals affirmaties en cognitieve herstructurering.
 • Dagelijkse oefeningen om nieuwe, positieve overtuigingen te versterken.

Stap 5: Manifestatie en Creatief Denken

Beschrijving: Ontwikkelen van een mindset gericht op mogelijkheden, manifestatie en creatief denken om je doelen te bereiken.

Doel: Creëren van een mentaliteit waarin je actief werkt aan het manifesteren van je doelen en dromen.

Acties:

 • Oefeningen in creatief denken en visualisatie.
 • Dagelijkse meditatie- en mindfulness-praktijken gericht op manifestatie.
 • Bijhouden van een manifestatiedagboek om je vooruitgang te monitoren.

Stap 6: Mentale en Emotionele Gezondheid

Beschrijving: Mentale en emotionele gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid. Dit omvat het effectief beheren van stress en het ontwikkelen van emotionele veerkracht.

Doel: Verbeteren van mentale weerbaarheid en emotionele balans.

Acties:

 • Dagelijkse meditatie- en mindfulness-oefeningen
 • Ademhalingstechnieken.
 • Technieken voor stressmanagement en emotionele regulatie.

Stap 7: Evaluatie en Bijstelling

Beschrijving: Regelmatige evaluatie van de voortgang en het bijstellen van het preventieplan is essentieel om succesvol te blijven.

Doel: Zorgen voor continue verbetering en aanpassing van het plan aan veranderende behoeften.

Acties:

 • Regelmatig bespreken van de voortgang met je InnerShift Coach®.
 • Aanpassen van het preventieplan op basis van nieuwe inzichten en resultaten.
 • Continu monitoren en evalueren om doelen te blijven behalen.