Van € 399,- Voor € 197,-
Gestart op 1 februari 2024

Succes Wacht op Je: Volg de 10X Rule

Zowel werknemers als ondernemers kampen vaak met financiële moeilijkheden, levend van inkomst tot inkomst zonder luxe. Voor velen, inclusief ondernemers die hun doelen niet halen, zijn vakanties zeldzaam en is het leven vol stress en financiële druk. Deze zorgen kunnen de mentale gezondheid beïnvloeden.

Zowel in persoonlijke als zakelijke sferen worden mensen belemmerd door negatieve overtuigingen en een onjuiste mindset. Velen bereiken hierdoor niet hun volledig potentieel. Voel jij deze strijd, als werknemer of ondernemer? Dan is nu het moment om te breken met deze patronen en te streven naar zowel financiële vrijheid als mentaal welzijn.

Verander je mindset: Volg de 10X Regel Cursus en Bereik het Onmogelijke!

Transformeer je leven met de op de 10X Rule van Grant Cardone gebaseerde Hypnose Audiosessies! Ben je klaar om de sleutel tot ongekend succes te ontgrendelen? De speciale Hypnose Audiosessies nemen je mee op een reis naar een mindset van onbegrensd potentieel.

Ontsnap aan beperkende overtuigingen en omarm een wereld waarin succes niet alleen mogelijk is, maar onvermijdelijk wordt. Met elke sessie leer je de kracht van de 10X-regel omarmen en je doelen te bereiken op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Laat de beperkingen achter je en stap in een realiteit waarin succes geen grenzen kent. Dit is jouw kans om de architect van je eigen succesverhaal te worden. Wacht niet langer; ontdek de 10X Rule Hypnose Audiosessies en verander je leven vandaag!

Wat er inbegrepen is in het programma?

√ Onmiddellijke toegang tot de online omgeving met 20 Modules + uitvoerige inleiding
√ 21 Hypnose Audiosessies in premium audio kwaliteit + Binaural Beats (Theta)
√ Meer dan 120 waardevolle Affirmaties
√ Informatieve en leerzame video’s
√ 1 jaar lang toegang tot de online Community Lounge met gelijkgestemden
√ Toegang tot Live Master Meeting ochtend of middag op onze locatie in Boxmeer
√ Premium Affiliate met hoge commissies via het platform van IMU Plug&Pay

LEES VERDER EN ONTDEK DE GEHEIMEN VAN SUCCESslechts beperkte tijd beschikbaar voor de actieprijs