Virtuele Maagband by Miranda van Kuilenburg
Virtuele Maagband
Nieuwjaarsknaller!
Tijdelijk € 197,-
Reguliere prijs € 397,00

Rechtstreeks van de bedenkers

Stap binnen in de wereld van zelftransformatie met HypnoWorld Academy’s exclusieve thuiscursus, een meesterwerk gecreëerd in samenwerking met de vooraanstaande Miranda van Kuilenburg. Sinds 2008 heeft HypnoWorld Academy de weg geplaveid in hypnose en hypnotherapie en nu brengen wij deze expertise rechtstreeks naar u toe!

Onze thuiscursus, geperfectioneerd met jaren van kennis en wetenschap over de virtuele maagband, biedt u een ongekende mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Dit is uw kans om vanuit het comfort van uw eigen huis te werken aan uw doelen, op uw eigen voorwaarden en tempo.

Dit is meer dan een cursus; het is een investering in uzelf, een pad naar een gezonder, gelukkiger leven. Kies voor de thuiscursus van HypnoWorld Academy en begin vandaag nog aan uw reis naar blijvend gewichtsverlies en welzijn. Uw toekomstige zelf zal u dankbaar zijn!

MEER DAN
50% KORTING
€ 197,-

1
Information
1
Virtuele Maagband By HypnoWorld Academy & Miranda van Kuilenburg
Virtuele Maagband By HypnoWorld Academy & Miranda van Kuilenburg × 1
197,00
Subtotaal 197,00
Totaal 197,00

Kies jouw product

Producten
Prijs
Virtuele Maagband By HypnoWorld Academy & Miranda van Kuilenburg
Koop er 1 en bespaar 200,00 (50.38%)
197,00

WAT IS INBEGREPEN?

Virtuele Maagband By HypnoWorld Academy & Miranda van Kuilenburg

Direct Online toegang tot Videolessen, Thuissessies en Documentatie

Voer klantgegevens in

Select Shipping Method

Betalingsmogelijkheden

Alle transacties zijn veilig en gecodeerd. Creditcardgegevens worden nooit op onze servers opgeslagen.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.

Beveiligde betaalomgeving via Mollie
Wat anderen over ons zeggen...
Logo HypnoWorld Academy & Hypnotherapie
Top programma

De virtuele maagband van HypnoWorld Academy is top. Het is makkelijk en je hoeft niet naar het ziekenhuis. Ik voelde me goed bij de hypnose en het helpt echt met minder eten. Geen moeilijke dingen, gewoon luisteren en het werkt. Ik eet nu minder en voel me beter. Echt fijn voor iemand zoals ik die niet van moeilijke dingen houdt. Goed programma!

Liesbeth H.
5/5
Nog 7 kg te gaan

Hoi, ik ben Harrie en ben 23 kg afgevallen met de virtuele maagband van Miranda en ik kan niet blijer zijn. Dit programma is zo makkelijk en effectief. Geen operatie, alleen luisteren naar de sessies. Het heeft mijn eetgewoonten helemaal veranderd. Ik eet minder en voel me zoveel gezonder. Dit is perfect voor iedereen die wil afvallen zonder gedoe. Echt een levensveranderaar!

Harrie Heijmans
5/5
Echt super gemakkelijk!

Ik ben blij met de virtuele maagband van HypnoWorld Academy en Miranda van Kuilenburg. Het is simpel. Je luistert naar de hypnose en het helpt om minder te eten. Geen operatie nodig. Het is rustig en makkelijk. Ik voel me gezonder en sterker. Het is goed voor mensen die het simpel willen houden. Echt een aanrader!

Mirjam Paulissen
5/5
Ik ben fan 🙂

Toen ik voor het eerst hoorde over de virtuele maagband van HypnoWorld Academy, was ik behoorlijk sceptisch. Maar nu, 14 kg lichter, ben ik een echte fan! Deze aanpak is zo anders dan alles wat ik eerder heb geprobeerd. Het is niet alleen een kwestie van gewicht verliezen, maar ook van je mindset veranderen. De sessies waren ontspannend en ik voelde me elke keer verfrist. Ik ben niet alleen afgevallen, maar heb ook een gezondere relatie met eten ontwikkeld. Echt, als je twijfelt, probeer het! Het heeft mijn leven veranderd, en ik ben Dorris, nu 14 kg lichter en veel gelukkiger!

Dorris de Vries
5/5
Fijn voor mij en mijn portemonnee

Ik ben zo onder de indruk van de virtuele maagband, vooral gezien de ongelooflijke prijs van slechts € 197,-! Het is ongelofelijk wat je voor dit bedrag krijgt. Meestal kosten gewichtsverliesprogramma's veel meer, maar deze is betaalbaar en het werkt echt. Ik heb gezien hoe het mijn leven heeft veranderd zonder mijn portemonnee leeg te maken. Je krijgt zoveel waar voor je geld, het is echt de moeite waard.

Esther van C.
5/5
Copyright 2024. Alle rechten voorbehouden | PRIVACY POLICY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Ben jij klaar voor een verandering in je leven?
Ga voor de Virtuele Maagband en verander definitief je eetgewoonten!